U ulici na Klisi kanalizacija stigla samo do pola, druga polovina je čeka već tri godine

Građani sa Klise pisali su portalu 021.rs da im je potrebno završavanje kanalizacione mreže u Ulici Miloša Pocerca.
U ulici na Klisi kanalizacija stigla samo do pola, druga polovina je čeka već tri godine
Foto: 021.rs
Kako kaže jedan od njih, stanovnici ove ulice muku muče sa ovim problemom već tri godine, a puno puta su se obraćali nadležnima.
"Po papirima je sve završeno, a stanje na terenu pokazuje da je samo pola ulice urađeno. Već tri godine ukazujemo na ovaj problem, ali se uvek nađe drugi izgovor Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije", objašnjava ovaj Novosađanin.
Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" za 021.rs potvrđuju da je u ovoj ulici delimično urađena kanalizaciona mreža.
 
Iz gradske uprave kažu da je u toku izrada tehničke dokumentacije za izgradnju kanalizacije u Ulici Živojina Ćuluma od brojeva 23 do 33, a ovim projektom obuhvaćena je i Ulica Miloša Pocerca.
 
"Trenutno je izrađen Projekat za građevinsku dozvolu koji je na tehničkoj kontroli, a potom će se pristupiti dobijanju građevinske dozvole. Posle toga se očekuje izrada Projekta za izvođenje radova", objašnjavaju za 021.rs.
 
Dobijanje građevinske dozvole, kažu, očekuje se do sredine godine.
 
"Stručne službe ove uprave predložiće da se rebalansom budžeta Grada obezbede sredstva za ovu investiciju. Izgradnjom podzemne infrastrukture stvoriće se uslovi da se nastavi komunalno uređenje ovog naselja", dodaju iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije.
  • Sladja

    14.02.2023 22:10
    Bezimena ulica
    Tu ulicu Milosa Pocerca jos grad nije aminovo pa stanari muku muce da prijave adrese jer ona zvanicno ne postoji.
  • Bane

    14.02.2023 22:07
    Komsija
    Reseni su imovinski odnosi u ul .Milosa Pocerca al jedan od komsija nije hteo da skloni svoje supe i radnici do pola uradili kanalizaciju a ovi iz grada ubelezili i platili kao da je sve odradjeno.i sad jovo nanovo graf placa.
  • Vidovdanac

    30.01.2023 15:06
    Nije baš tako
    U ul.Živojina Ćulima od br.23 do 33 nije urađena kanalizacija zbog tehničke nemogućnosti.A ul M.Pocerca je na Vidovdanskom a ne na Klisi.Za ovu ulicu je urađena kanalizacija dok ima ulice a ostatak uliceje pešačka staza i nisu bili rešeni imovinski odnosi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti