FOTO: Novi Sad dobio jedinstveni vrtni centar, više od 300 vrsta biljaka u Gardenium oazi

Novi vrtni centar Gardenium otvoren je u Novom Sadu, te na jednom mestu možete pronaći sve za vašu baštu i enterijer.
U ovoj jedinstvenoj zelenoj oazi nalazi se više od 300 vrsta vrtnih i sobnih biljaka i drveća.
Ideje za uređenje terasa, dvorišta, stambenih i poslovnih prostora za svaku priliku ima njihov kreativni tim, te će izaći u susret svakom izazovu i rešiti sve vaše dekorativne zahteve.
Vrtni centar Gardenium se, između ostalog, bavi prodajom sobnog cveća, sadnica listopadnog, zimzelenog drveća, dekorativnog šiblja i žbunova, ruža, imaju dve vrste bambusa, ali su jedinstveni i po prodaji - masline. Na jednom mestu možete naći i kompletnu opremu i sve ono što ima veze sa cvećem i drvećem: saksije, supstrate, đubriva, alat za baštovanstvo, kamenje i sve ostalo neophodno za održavanje vrta.
 
 
Nesumnjivo je koliko biljke povoljno utiču na naše zdravlje, čiste i filtriraju vazduh i popravljaju raspoloženje, te je poseta novog Gardenium centra prava terapija za sva čula. Njihova misija je da prodaju lepe stvari koje usrećuju ljude.
 
Ono po čemu se posebno specijalizovani jesu vrtne biljke i ukrasno drveće za dvorište. Uz bogat asortiman koji imaju u ponudi, dobićete pravi dvorišni raj. Baštensko ukrasno bilje njrazličitijjih vrsta kreiraće vašu sopstvenu bajku. Ukrasno drveće će vam obezbediti neophodan hlad i omogućiti da i u toku letnjih meseci vreme provodite u svom vrtu.
 
 
Kada poželite da obradujete dragu osobu, njihov tim će vam izaći u susret i sugerisati prilikom kupovine veoma dragocenog poklona koji ima svoju priču, što je zapravo svaka biljka. Inovativno, kreativno, sa mnogo ljubavi i upakovano u aranžman po želji, dobićete porciju novog života.
 
Ako pak želite da uredite kancelariju, dnevnu sobu, kompletan dom ili bilo koji drugi enterijer, dobićete i detaljno uputstvo o održavanju biljaka i sve potrebne savete, kako da vam što bolje uspeju.
 
 
Njihov kreativni tim čini pre svega edukovano i posvećeno osoblje, među kojima je devojka koja je završila pejzažnu arhitekturu i dugogodišnji radnik Gradskog zelenila. Oni će izaći u susret svim vašim cvetnim idejama.
 
 
Uz veliki asortiman sadnica od više od 300 vrsta drveća i vrtnih biljaka i oko 30 vrsta sobnog bilja, vrtni centar Gardenium je obavezna destinacija koju treba da posete svi oni koji vole lepe i dragocene stvari kao što su biljke.
 
 
Nalaze se na atraktivnoj lokaciji, na svega tri kilometra od centra Novog Sada u Đakona Avakuma 42, uz obezbeđen parking za kupce.
 
Sve informacije možete dobiti i na broj 021/400-922, a njihovu ponudu možete pogledati i na Instagramu

Podrži 021

021 je pokrenuo svoj gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od artikala direktno podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti