Prvi februarski četvrtak Novosađanima donosi slabiju kišu i mnogo dešavanja

Prvi februarski četvrtak pred Novosađanima donosi slabiju kišu i tmurno vreme.
Prvi februarski četvrtak Novosađanima donosi slabiju kišu i mnogo dešavanja
Foto: 021.rs
U novom danu nas očekuje puno zanimljivih dešavanja. Da počnemo sa prognozom...
Vreme
 
Četvrtak će u Novom Sadu biti tmuran, uz slabiju kišu. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, koji će tokom dana biti u pojačanju. Najniža temperatura će biti dva, a najviša osam stepeni.
 
Kod većine hronično obolelih tegobe mogu biti u pojačanju usled nepovolјnog uticaja biometeoroloških prilika. Poseban oprez se savetuje kardiovaskularnim bolesnicima i astmatičarima. 
 
Od meteoropatskih reakcija mogući su problemi sa snom, reumatski bolovi i neraspoloženje. 
Trebalo bi da znate i...
 
Deo Rumenke u četvrtak neće imati struje. Bez struje će biti Mladena Stojanovića 2-18, 1-15, Svetozara Markovića 14, Omladinska 2 i 2A - crpna stanica, Adi Endrea 1-3, 2A, Svetosavska 1-2. Ove ulice bez struje će biti od 9 do 11 časova.
 
Gde ići?
 
Novo izdanje Language cluba održaće se u Radio kafeu u Svetozara Miletića 45. Druženje počinje u 20 časova, a ulaz je slobodan.
 
Međunarodna izložba male grafike - ekslibrisa posvećena Emiru Kusturici, biće otvorena u 12 časova u Arhivu Vojvodine, u Žarka Vasiljevića 2a. 
 
Razgovor na temu "Novi Sad nekad i sad: Almaški kraj" održaće se od 18 časova u Galeriji Prometej, a ućestvovaće Jadranka Bugarski Vujović, Marijan Majin i Nikola Grdinić.
 
Radionica "Digitalni (i drugi) alati u radu sa grupama" održaće se u 17.30 časova u Omladinskom centru CK13, a prijave su obavezne na sledećem LINKU.
 
Projekcija animiranog filma "Kikoriki" održaće se od 18 časova u KC "Mladost" u Futogu, dok će se od 20 časova prikazivati film "Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo".
 
Proslava rođendana Bob Marlija održaće se uz Hornsman Coyote Sound System & Gigatron Selecta od 20 časova u Kulturnom centru LAB.
 
Nastup džez dua Voje Savkova i Vanje Jakovljevića održaće se od 20 časova u Kafe-galeriji Frida.
 
Koncert elektro-akustičnog trija Kaplan, Belorukov i Džukljev održaće se od 20 časova u Kulturnoj stanici "Svilara".
Žurka "Animal Instinct" počeće u pabu Lazino tele od 22 časa.
 
Karaoke parti održaće se u Gerila baru od 21 čas.
 
Predstava "Upotreba čovek" Borisa Liješevića odigraće se od 19.30 časova na sceni "Pera Dobrinović" Srpskog narodnog pozorišta, a od 20.30 časova će se igrati predstava Davida Alića "Gramatika poremećaja" na Kamernoj sceni SNP-a.
 
Dečija predstava "Puk" odigraće se od 18 časova na Maloj sceni Pozorišta mladih.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti