Super Vero poklanja tokom Dana Vero kluba: Brže do vaučera od 500 dinara do 15. februara

Novi mesec doneo je i pogodnosti za kupce u marketu Super Vero.
Iskoristite prve dve nedelje februara i ekskluzivne ponude namenjene samo članovima Vero kluba, programa lojalnosti Super Vera.
Do 15. februara čeka vas i dodatni benefit, vaučer u vrednosti od 500 dinara za kupovinu nekih od 400 proizvoda iz lifleta "Vero klub dani", u minimalnom iznosu od 2.000 dinara. Ovo je na snazi čak i kad kupujete proizvode za koje su obezbeđeni atraktivni popusti.
 
Pogodnosti vikendom uz promenu mehanizma 
 
One koji ih posete subotom i nedeljom, očekuju posebne pogodnosti.
 
"U isto vreme krećemo sa primenom novog mehanizma obračuna bodova u korist kupaca, zbog čega ćete vikendom biti u prilici da još brže dođete do vaučera od 200 i/ili 500 dinara. I zamislite sada ovo - dođete u veliku nabavku u Super Vero tokom vikenda, kupite proizvode u vrednosti od 8.000 dinara, od čega je minimum 2.000 bilo iz ponude povodom Vero klub dana i stekli ste pravo na vaučere vredne bar 1.000 dinara. Ukoliko ste kupovali proizvode koji donose dodatne bodove, ovaj iznos može biti i mnogo veći", poručuju iz Super Vera.
 
Oni objašnjavaju koja je tačno razliku u odnosu na prethodnu praksu.
 
"Da biste došli do vaučera od 200 ili 500 dinara, do sada je vikendom bilo potrebno da potrošite 6.000 odnosno 9.000 dinara, pošto se na svakih 3.000 dinara dobijalo po 150 bonus bodova, osim u slučajevima kada kupujete proizvode koji sa sobom donose dodatne bodove. Zahvaljujući njima se za manje para može dobiti više bodova, odnosno vaučera za kupovinu u Super Veru. Sada menjamo pravilo u vašu korist pa se uslov za vaučer ostvaruje još brže. Vikendom, već uz račun od 4.000, odnosno 8.000 dinara, stiče se pravo na vaučer vredan 200, odnosno 500 dinara koji se odmah mogu preuzeti i koristiti od sledeće kupovine. I u ovom slučaju, kada se kupe proizvodi koji sa sobom nose dodatne bodove, moguće je doći do ovih vaučera i za manji iznos kupovine", objašnjavaju u Super Vero timu.
 
 
Niste član Vero kluba?
 
Učlanite se besplatno na info pultu u marketu ili online preko sajta ili Super Vero aplikacije.
 
A za one koji se učlane tokom akcije Dani Vero kluba, do 15. februara, dobiće 200 bodova dobrodošlice, vrednih 200 din.
 
Jedinstvena Super Vero i Jumbo ponuda
 
Brendovi Jumbo i Super Vero krajem prošle godine otvoreni su u Novom Sadu, na uglu Partizanske i Industrijske ulice.
 
U više od 10.000 kvadrata prodajnog prostora, objekat je objedinio dva popularna brenda - Super Vero i Jumbo prodavnice. Objekat ima 350 parking mesta, a u njemu je zaposleno 150 ljudi.
 
Super Vero brend ima više od 600 proizvoda iz Grčke. Jumbo Novosađanima nudi širok asortiman proizvoda za dom i porodicu. Nakon objekta u Grčkoj, novosadski Jumbo je najveći na Balkanu.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti