Počeli radovi u bloku Bate Brkića i Anđe Ranković na Satelitu, radiće se četiri meseca

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije počela je s uređenjem bloka oivičenog ulicama Bate Brkića i Anđe Ranković.

Planirano je da se prostor ozeleni i opremi urbanim mobilijarom.

Kako navode u upravi, na raznobojnoj podlozi od tartana biće postavljeno sedam različitih tipova rekvizita za igru – dve klackalice, ljuljaška sa sedalicom za bebe, ljuljaška sa dva sedišta, dve njihalice, kula za penjanje, multifunkcionalna kompozicija sa dve kule sa toboganom i mostićem, za decu od jedne do četiri godine, kao i kompozicija sa jednom kulom sa toboganom i zidom za penjanje za decu starijeg uzrasta. 

Igralište će biti ograđeno žičanim panelima, sa tri jednokrilne kapije. 
 
Biće izgrađeno šest slivnika i slivničke veze u dužini od 100 metara, postavljene klupe i korpe za otpatke, a po završetku radova će "Gradsko zelenilo" urediti i ozeleniti površinu.
 
Rok za završetak uređenja prostora je 120 kalendarskih dana, odnosno četiri meseca. Radovi koštaju 19,8 miliona dinara.
  • Komsija

    04.02.2023 21:07
    Trebaju nam parkinzi alooo pa jel cita neko iz gradske uprave ove komentare nase. Ne mozemo da zivimo koliko nam fali parkinga, sinoc se zamalo komsija nije potukao zbog parking mesta gledali smo svi sa prozora. Ludilo je ljudi.
  • nije Mile veverica

    02.02.2023 19:58
    idemo!
    Nije trebalo puno.
    Prošlo je skoro decenija od kad se ovo parče zemlje uređuje.
  • Mare

    02.02.2023 12:37
    Ti radovi traju od letos po principu, jedan dan radimo pet dana ne. Uredjuje se samo jedan od 4 ne uredjena bloka. Na samo 50 metara odatle jos uvek nisu uredjeni trotoari oko novih zgrada, ljudi gaze blato, posle svake kise formira se jezero. O obecanim parking mestima da i ne govorim. Davno obecani semafor na toj raskrsnici ni u najavi a svakog dana deci glava u torbi kad prelaze bulevar/trkacku pistu. Tako da gospodo, prvo resite atmosfersku kanalizaciju, blato koje gazimo svakog dana, bezbednost pesaka i obecane parkinge pa onda ovo sto ste namerili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti