Prvi februarski petak pred Novosađanima: Gde ići, šta raditi...

Pred nama je mnogima najlepši dan u nedelji, petak.
Prvi februarski petak pred Novosađanima: Gde ići, šta raditi...
Foto: 021.rs

Neki će se radovati kraju poslednje smene u nedelji i iskoristiti deo dana da zaborave na sve probleme, a drugi će želeti da posete neki od brojnih događaja u Novom Sadu. 

Vreme će biti prihvatljivo za ovo doba godine, a oni kojima ne smetaju temperature ispod 10 stepeni će možda dan iskoristiti i za neku šetnju.

Šta god odlučili, mi smo tu da vas provedemo kroz prepreke u vidu isključenja struje i radova, kao i preporuke u vidu svirki, predstava, i sličnih događaja.
 
Vreme
 
Vreme će biti relativno prijatno, a temperatura će se kretati od nula do osam stepeni
 
Biće mestimično sunčano, a duvaće i jak vetar.
 
Biometeorološke prilike mogu imati relativno povoljan uticaj na većinu hroničnih bolesnika. Izvestan oprez se savetuje cerebrovaskularnim bolesnicima kao i nervno labilnim osobama. Moguće su meteoropatske reakcije u vidu umora i pospanosti.
 
Trebalo bi da znate i...
 
Delovi Novog Sada, Kaća i Rakovca u petak, 3. februara neće imati struje.
 
NOVI SAD
 
Podunavska 2-76, Nova 29, Nova 22, Dunavska BB, Nova 34, Nova 35, od 8.30 do 11 časova; Zmaj Jovina 2, 1, Modene 1, 3, Katolička porta 2; firme sa leve strane Ulice Modene, uključujući i hotel "Putnik", od 9 do 10.30 časova
 
Maksima Gorkog 24-26, Radnička 41-43, Maksima Gorkog 30 - Direkcija Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, Laboratorija Instituta polje istraživanje, Laboratorija Zavoda za agroekologiju i đubrivo, od 11.15 do 12 časova
 
KAĆ
 
Moše Pijade 92-110A, 93-101, Sime Šolaje 46-70A, 49-83, Kids, od 9 do 11 časova
 
RAKOVAC
 
Deo ulica Pašićeve, Mileve Marić, Manastirske, Železničke, od 9 do 10 časova
Gde ići?
 
Rođendan KUPEK podkasta u Crnoj kući počinje u 18.30h. Zvanični program počinje u 19h promocijom knjige Dragana Markovine "Partizani prohodu", prvom suizdavačkom poduhvatu KUPEK i Most Art Jugoslavija. Nakon razgovora sa Draganom Markovinom, od 20 h slijedi prikazivanje filma Srđana Keče "Muzej revolucije", filma koji je osvojio "Srce Sarajeva" za najbolji dokumentarni film na prošlogodišnjem SFF.
 
Predavanje "Dakle, Vi ste taj Uroš Predić?" održaće se u Galeriji Matice srpske u 19 časova. Na predavanju će o ličnosti, stvaralaštvu i značaju ovog slikara govoriti viša kustoskinja i istoričarka umetnosti Narodnog muzeja u Zrenjaninu Olivera Skoko.
 
Predstava "Jovanča na putu oko sveta" po motivima Branislava Nušića igra se u Srpskom narodnom pozorištu od 19.30h.
 
U knjižari Zenit od 21h održava se plesna žurka - "Sensual Promo party".
 
Žurka na kojoj će se puštati muzika osamdesetih "Forever Young" održava se od 21h u Fridi.
 
U Gerili se od 21 čas održava humanitarna žurka. Nastupaju: El Wise, Lock'd, Jutro, RetroHitList i Told Ya!
 
Cubano Cafe poziva vas na "Latin glitter party" od 22 časa.
  • Dušan

    03.02.2023 07:39
    Dom kulture
    Koncert Pop hor radio i Dum'n'zez u 21h!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti