FOTO "Zelenilo": Ekipe su na terenu, uklanjaju izvaljena stabla, polomljene grane...

Pošto je olujni vetar napravio štetu širom grada, radnici "Gradskog zelenila" na terenu uklanjaju izvaljena stabla, polomljene grane...
Lokacije na kojima je intervenisano su: stablo u Save Kovačevića, polomljene grane topole u Kampusu, izvaljeno stablo u dvorištu Vojvode Mišića, u Balzakovoj ulici, u ulici Ive Andrića, Narodnog fronta, Dunavskoj, Milenka Grčića i u Bukovcu.

"Ekipe su na terenu i uklanjaju nastalu štetu od olujnog vetra, a bićemo na terenu dokle god bude potrebe za tim. Ono što je važno naglasiti jeste da nema povređenih sugrađana i da nije nastala velika materijalna šteta", rekao je direktor "Zelenila" Miloš Egić.

On se zahvalio sugrađanima koji pomažu prilikom uklanjanja slomljenih grana.
 
 
Kako je saopšteno iz "Zelenila", s obzirom na najavljeno nevreme i vetar olujne jačine, ekipe tog preduzeća su, po nalogu direktora, od jutros u pripravnosti.
  • Vlada

    08.02.2023 15:29
    Četiri dana kasnije, sve odlomljene grane još uvek leže po Limanskom parku.
  • g pen

    06.02.2023 10:28
    Ala ce po oglasima biti mesanog drveta taman sada kada su ljudi pri kraju sa ogrevom zbog divljanja cena.
  • @marija

    04.02.2023 19:54
    Da li potpisujete da ćete Vi i Vama slični odgovarati zbog pada stabala i nadoknaditi štetu…a za uzvrat da se ne posece vise ni jedno trulo drvo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti