FOTO: Postavljena signalizacija o zabrani saobraćaja na mestu na kom je nastradao mladić

Na "slepom" delu Bulevara vojvode Stepe, gde su se do sada parkirali teretnjaci, postavljena je saobraćajna signalizacija kako bi se onemogućio prolaz vozila i parkiranje.
FOTO: Postavljena signalizacija o zabrani saobraćaja na mestu na kom je nastradao mladić
Foto: 021.rs

Radnici JKP "Put" postavili su signalizaciju kojom se ukazuje i da je saobraćaj na ovom delu bulevara zabranjen u oba smera. 

Na ovoj lokaciji je prethodno nastradao mladić, nakon što je automobil udario u jedan od parkiranih kamiona.

Portal 021.rs pisao je prošle nedelje o tome da je parkiranje na ovom delu novonaseljskog bulevara zabranjeno, ali da se uprkos tome kamioni na tom mestu parkiraju godinama unazad.
 
Iz gradske uprave je potvrđeno za 021.rs da je parkiranje zabranjeno, a kako su dodali, u nadležnosti saobraćajne policije je da kažnjava nepropisno parkiranje na slepom delu Bulevara vojvode Stepe. 
 
 
Nakon što je 021.rs objavio ovaj tekst, usledilo je i postavljanje saobraćajne signalizacije kojom se sprečava saobraćaj i parkiranje na ovoj lokaciji. 
  • Vlada

    08.02.2023 11:07
    @Mark

    To mesto nikada nije ni bilo vaše.
  • dzaba

    07.02.2023 22:35
    Ni zid ne pomaze onima koji voze bez gledanja a ne signalizacija
  • Ratko

    07.02.2023 22:02
    Ovo je postavljeno po propisima, ali ti kamioni nikome nisu smetali. To vam je kao kad bi neko zaleteo u privatnu kuću koja se nalazi na lakat krivini i krivi gazdu što je baš tu kuća!
    U svim većim gradovima Evrope problem je zaustaviti kamion prilikom istovara ili parkirati kamion prilikom zakonski obaveznih pauza.
    To vam kažem ja sa dugogodišnjim iskustvom i naravno to nije regulisano zakonom (rupe u realnom životu) već kako se snađeš.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.