Viking izazov za najspremnije: Četiri trke i bezbroj vrednih nagrada, prijave za prvu trku otvorene

Ova godina biće vrlo uzbudljiva za trkače i one koji su željni dobrog izazova - a nema bolje pobede od vikinške.

"Viking Challenge 2023" počinje uskoro prvom trail trkom na Stražilovu, gde će na stotine trkača imati priliku da ocene svoju fizičku spremnost. 

Zato od danas možete da se prijavite i dobijete šansu da budete među pobednicima u subotu, 25. marta na trail trci na 10 kilometara, u okviru prve faze Viking izazova. Organizator izazova, norveški brend kvalitetne obuće "Viking", s tradicijom dugom više od 100 godina, obezbedio je i atraktivne popuste na grupna učešća.

Svaki takmičar je pokriven polisom osiguranja, koja je uključena u cenu startnine, a svakog učesnika očekuje i ukusan startni paket za okrepljenje, kao i ručak nakon trke.
 
Požurite - maksimalan broj učesnika u ovoj fazi je 500 trkača. 
 
Trkače očekuje i neizvesna, uzbudljiva nagradna igra u kojoj je glavna nagrada članstvo u prestižnom "Viking Running timu" za dvoje najsrećnijih koji budu izvučeni iz bubnja - a u igri učestvuju svi takmičari trke.
 
Kao novi članovi tima, imaće neverovatnu priliku da učestvuju u polumaratonskoj trci na "Fjordkraft Bergen City Marathonu" u Bergenu, Norveška, uz sve troškove pokrivene.
 
Druga nagrada obuhvata vikend za dve osobe u Oslu, uz plaćene avionske karte, prevoz i hotel. Treća nagrada je savršena za trkače i to je poklon - par Anaconda Trail patika brenda Viking, koji su savršenog kvaliteta, modernog dizajna i neverovatne izdrživosti.
 
Za kraj, među nagradama su i pakovanja norveških premium suplemenata "Omega-3 Norway".
 
Svi učesnici trke dobijaju poklon vaučer uz kupljenu startninu sa čak 50 odsto popusta na bilo koji model Viking obuće, vaučer sa 20 odsto popusta na bilo koji "Omega-3 Norway" proizvod, kao i vaučer od 20 odsto popusta na premium brend norveških kajaka.
 
Upoznajte se sa celokupnim Viking izazovom u ukupno četiri uzbudljive faze na sajtu Viking obuće i ne propustite priliku koja je pred vama.
 
Viking Running Team u akciji u Tromsu - 7. januar 2023.
 
Ovako je bilo novim članovima tima nakon prošlogodišnjeg "Viking Challenge 2022".
 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti