Otvorena ulica do sjajnih ponuda u Super Veru: Velike akcije za prolećnu kupovinu

Partizanska ulica otvorena je za saobraćaj, te je nikad lakše doći do nove omiljene destinacije za kupovinu u Novom Sadu - Super Vera i Jumba.
Pored toga što je sada jednostavno doći automobilom i svim linijama gradskog prevoza koje saobraćaju u ovom delu grada, dodatna pogodnost je to što je Gradsko saobraćajno preduzeće pre desetak dana uvelo i novu liniju do Super Vera.
Linija 25 saobraća na relaciji Železnička stanica - Zona Sever IV, a u oba smera svakodnevno je organizovano više polazaka, o čemu opširnije čitajte OVDE. Termine svih polazaka možete naći na OVOM linku
Direktno do ugla Partizanske i Industrijske, gde se nalaze Super Vero i Jumbo može se doći linijom 10, a takođe, neki od gradskih GSP prevoza koji vode do njih su autobusi linija 1, 5, 15, 17, 18...
 
Dve nedelje odlične ponude - pogledajte šta je sve sniženo
 
Super Vero se dobro pripremio za novu sezonu i dolazak proleća, te je svojim kupcima obezbedio specijalne akcije.
 
 
Na sniženju je veliki izbor hrane - sireva, mesa, suhomesnatih, ribljih proizvoda, namirnica za italijansku pastu, zamrznutih proizvoda, slakiša i voća, kafe, pića i kućne hemije. Sve ovo može se kupiti po specijalnim cenama u naredne dve nedelje. 
 
Super Vero je mislio i na najmlađe, te su u ponudi i bicikli za decu, ali i za odrasle sa sniženjem do 44 odsto.
 
Zato je najbolje da pogledate ponudu i uverite se sami.
 
 
Jumbo je spreman za novu prolećnu dekoraciju
 
Jumbo je već opremljen velikim izborom prolećne dekoracije za vaše terase i bašte. Opremite svoj omiljeni kutak velikim izborom saksija, žardinjera i drugim dekorativnim i cvetnim detaljima.
 
Proleće nam je pred vratima, tako da možete na vreme da osmislite i uredite svoj ambijent za novu sezonu. Uz artikle različitih boja i dezena, imaćete pravi raj za ispijanje kafe na terasi i boravak u bašti.
 
Pored toga, Jumbo inače ima širok asortiman proizvoda za kuću, igračaka, tekstila, školskog programa i drugih stvari za porodicu i dom.
 
Jumbo i Super Vero ispunjavaju misiju da zaista sve kupite na jednom mestu, čime postaju destinacija za sve dnevne i vikend kupovine.
 
 
Brendovi Jumbo i Super Vero krajem prošle godine otvoreni su u Novom Sadu, čime je znatno obogaćena ponuda za kupovinu Novosađana. U više od 10.000 kvadrata prodajnog prostora, objekat je objedinio dva popularna brenda - Super Vero i Jumbo prodavnice. Objekat ima 350 parking mesta, a u njemu je zaposleno 150 ljudi.
 
Super Vero brend ima više od 600 proizvoda iz Grčke. Jumbo Novosađanima nudi širok asortiman proizvoda za dom i porodicu. Nakon objekta u Grčkoj, novosadski Jumbo je najveći na Balkanu.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti