Kapitenu RFK Novi Sad obili stan, maltretirali mu porodicu i pokrali stvari

Kapiten RFK Novi Sad Branislav Jovanović na meti je napada, a poslednji je bio pre dva dana kada su mu obili stan u Beogradu, maltretirali njegovu porodicu i pokrali ih.

RFK Novi Sad se oglasio tim povodom i naveo da oseća dužnost da stane iza svog igrača i apeluje na grad Beograd i nadležne organe da ga zaštite.

Kako navode, pre dve večeri u stan Branislava Jovanovića nasilno su ušla dvojica muškarca i počeli da iznose stvari, sa rečima da je taj stan zapravo njihov.
 
U tom momentu Jovanović se nalazio sa sinom kod logopeda, a suprugu koja je otišla do stana da pokupi stvari dočekali su spomenuti muškarci koji su je odgurnuli. Vrlo brzo stigao je i Jovanović sa sinom, a potom je došlo do fizičkog obračuna.
"Uredno sam potpisao ugovor, overio ga kod notara i dobio ključ u ruke. Odjednom, tačnije nakon više od godinu dana koliko živim u Vardarskoj 27, pojavio se čovek koji je rekao da ima ugovor za taj stan i da je stan njegov. Rekao sam mu da nije nikakav problem, da ćemo ići na sud, pa kome sud odredi stan - njegov je. Na lep način sam mu objasnio da ako je nekog od nas prevario investitor i ako nam je duplo prodao stan, da ćemo ga tužiti", rekao je vidno zabrinut Jovanović, čiji su supruga i dete doživeli nemile scene, prenosi RFK Novi Sad.
 
Policija je bila tri puta, zapisala imena nekoliko muškaraca, ali rešenja i dalje nema. Osim što su Jovanovića izbacili stvari iz stana, nasilnici su mu ukrali i novac iz njega, dodaje ovaj klub.
 
"Ovakav incident je neprihvatljiv i mora biti osuđen od strane celokupnog društva. Zato apelujemo i zahtevamo od nadležnih organa i grada Beograda da preuzmu sve neophodne mere kako bi se doveli pravdi svi odgovorni za pokušaj otimanja stana i uznemiravanje porodice Jovanović", napominju u RFK Novi Sad.
  • Детелинара

    24.02.2023 11:26
    @Uroš
    Saopštenja policije su nemušta a klub u istom krije podatke.
    Naime, lokalni FK ima stan u BG (ne ulazeći kako), kojim privlači igrače dajući ga na korišćenje ili čak prodajući. Zbog dugova nekom prethodniku, stan je otuđen, ali to veliki FK ne priznaje, i počinje srpska zavrzlama sa primjesama fudbalskog kriminala.

    Клуб нема везе са станом. Зар мислиш да фудбалер који је играо за Партизан и Апоел не може себи да приушти стан? Овај момак је вредео скоро милион евра на пику своје каријере. Није нека кинта у поређењу са много фудбалера, али је довољно да од те каријере заради за стан.
  • Uroš

    24.02.2023 08:17
    Da razjasnimo
    Saopštenja policije su nemušta a klub u istom krije podatke.
    Naime, lokalni FK ima stan u BG (ne ulazeći kako), kojim privlači igrače dajući ga na korišćenje ili čak prodajući. Zbog dugova nekom prethodniku, stan je otuđen, ali to veliki FK ne priznaje, i počinje srpska zavrzlama sa primjesama fudbalskog kriminala.
  • Sima

    24.02.2023 06:06
    Nepotpuna, da ne kažem smešna priča fudbalera. Ukoliko je stan duplo prodat i ukoliko je "samo" to problem, pa zar bi se jedna oštećena strana iživljavala nad drugom oštećenom osobom? Što bi neko provalio u nekretninu, otuđio stvari i novac stanara, a zatim otišao? A pri tom polaže pravo na stan... Valjda je logično da im meta bude prodavac stana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti