FOTO: Zatvoren drugi deo Bulevara cara Lazara zbog turbo kružnog toka, gužva u saobraćaju

Radovi na instalacijama u okviru izgradnje kružne raskrsnice Bulevara cara lazara i Fruškogorske ulice zatvorili su krajnje leve trake, preko puta "Promenade".
FOTO: Zatvoren drugi deo Bulevara cara Lazara zbog turbo kružnog toka, gužva u saobraćaju
Foto: 021.rs
Prema situaciji na terenu ovog jutra, onemogućeno je skretanje desno u smeru od Bulevara cara Lazara ka Fruškogorskoj, od Limanske pijace ka Naučno-tehnološkom parku.
Zabranjeno je i kretanje biciklističkom stazom. Omogućeno je produžiti bulevarom ka Keju, te skretanje sa Bulevara cara Lazara u Fruškogorsku od smera sa Keja.
Vozila koja se nalaze na parking mestima sa leve strane, gledajući od Naučno-tehnološkog parka ka "Promenadi", pomerena su kako bi se izvodili radovi. Ona vozila koja nisu pomerena sa teškoćom se sada uklanjaju zbog blokada traka, što je naša reporterka jutros i zabeležila. 
 
 
Ova izmena u dinamici izvođenja radova nije prethodno bila najavljena, niti su nadležni u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije odgovorili na pitanja 021.rs o narednim etapama. Podsetimo, bilo je najavljeno da će sve izmene u dinamici radova biti rečene.
 
Ovi radovi prethode izgradnji same turbo kružne raskrsnice Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice. Očekuje se rekonstrukcija javne rasvete i dela komunalne infrastrukture, a na delu raskrsnice biće posečeno i devet stabala.
  • Cccc

    03.03.2023 15:39
    Kako je NS sistematski unistavan od idiota....
  • Mbns

    24.02.2023 16:18
    Kakav treba biti fandjo
    Pa staviti tu kruzni tok... 20 godina poslednjih ne pamtim da sam tu nesto mnogo cekao, ali sam zato kod Merkatora proveo pola zivotnog veka... koja luda dvorska smislja ovo i zasto su na silu produzili da radovi traju 9 meseci kada je 60 dana vise nego dovoljno? Cist profit onih koji su ovu svinjariju smislili.
  • Osim

    24.02.2023 16:12
    Ako se neko seca pre par godina kada zbog radova nije radio semafor Bul. Cara Lazara - Strazilovska... Studenti prelaze opusteno u proredjenoj koloni kao na promenadi, taman da se provuce po jedno vozilo na minut... Kolona automobila do keja...
    Kruzni tokovi se stavljaju tamo gde nema puno pesaka ili je njihovo kretanje reseno npr. podzemnim prolazom, u suprotnom dobijate setaliste i totalni kolaps, Ali ko ce o tome da razmislja, pare su vec podeljene.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti