FOTO: Veje sneg u Novom Sadu, ekipe Čistoće čiste staze i posipaju so

Sneg satima pada u Novom Sadu, a za sada su putevi prohodni, ali vlažni.
Vozačima se savetuje dodatan oprez u vožnji.
Ekipe Zimske službe Čistoće su na terenu širom grada i čiste staze i puteve od snega.
Takođe, posipaju i so po kolovozima i trotoarima.
 
 
Meteorolozi kažu da će sneg padati tokom celog dana a najviša temperatura biće tri stepena. Kako se očekuje pad temperature, moguća je poledica. Sneg je najavljen i za sutra (ponedeljak).

Teme

sneg
  • Higijeničar

    26.02.2023 12:21
    Ne treba ništa da ciste radnici treba gradjani sami da uzmu lopate i očiste ispred svoje zgrade. Ovde su svi stručnjaci kad treba napasti poštenog radnika. Ako nismo na ulici-pišete da nas je iznenadio sneg…kad radimo vi se sprdate sa nama. Sram vas bilo! Pogledajte sebe pa onda pišite protiv nas!
  • digod

    26.02.2023 12:07
    Gde god nađeš zgodno mesto, ti so zabaci ...
  • Nel

    26.02.2023 11:01
    Zaista bistro, i ne gledaju kolika je temperatura. Bolje da su čistili sneg. Ovako so ubija biljke, a cipele propadaju za jednu sezonu. Isto i gume autobusa i automobila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti