Dođi i osvoji "Samsung" frižider, televizor, veš mašinu i brojne druge poklone

Tehnomedia prodavnica u Novom Sadu postala je lokacija jedinstvene "Samsung" zone na kojoj svi posetioci mogu da steknu uvid u izuzetnost "Samsung" tehnologije. Dođi po svoj poklon 7. marta.

Jedinstven doživljaj očekuje vas 7. marta od 15 do 21 sat samo u Tehnomedia prodavnici u Novom Sadu – 10 vrednih poklona iz bogate "Samsung" kolekcije uređaja i sjajni popusti.

Deo Tehnomedia prodavnice u Novom Sadu postao je ekskluzivna "Samsung" zona. Ovo je idealna prilika da se upoznate sa inovativnim "Samsung" proizvodima na jednom mestu, u originalno uređenom prostoru koji podseća na stan. Poštujući "Samsung" standarde doživećete enterijer i ambijent na drugačiji i poseban način kao i jedinstvenu premijum ponudu. Sada ste u prilici da se na licu mesta i iz prve ruke uverite u inovativnost tehnoloških karakteristika "Samsung" uređaja.
 
Sačuvajte datum 7. mart, posetite Tehnomedia prodavnicu u Rumenačkoj 150 tokom "Happy hour" promocije i možda baš vi ponesete kući jednu od vrednih nagrada. Izvlačenje poklona je u 17 sati.
1. Samsung frižider RB34A7B5E12 – vrednost poklona 79.990 dinara
 
Samostojeći kombinovani frižider je kapaciteta frižidera 230 l i zamrzivača 114 l. Bespoke prilagodljiv modul vam pruža kombinovanje i konfigurisanje po želji. Možete i unutrašnji prostor prilagoditi svojim potrebama. All-Around Cooling sistem ravnomerno rashlađuje svaku pregradu i svaki ćošak.Tehnologija No Frost povećava cirkulaciju vazduha i održava stabilnu temperaturu, čime se sprečava formiranje leda. Radi tiho i energetski efikasno, sa tehnologijom digital invertera.
 
 
Iskoristite ovu jedinstvenu priliku 7. marta u Tehnomedia prodavnici u Novom Sadu i postanite vlasnik još vrednih nagrada:
 
2. Samsung LED televizor UE50AU7172UXXH Smart 4K – vrednost poklona 54.490 dinara
 
Ovaj smart televizor opremljen je fantastičnim LED ekranom dijagonale 50". Svaki sadržaj koji volite prikazuje se u 4K Ultra HD rezoluciji. Slika je jasna i oštra i možete videti i najmanje detalje u sceni. Ima Crystal Procesor 4K i Tizen OS. Spektar boja je impresivan sa PurColor tehnologijom za živopisnu sliku. Zvučni doživljaj je besprekoran sa vrhunskim Dolby Digital plus zvukom. Televizor je elegantnog dizajna u minimalističkom stilu bez ivica na 3 strane.
 
  
 
3. Samsung mašina za pranje veša WW70T4040EE1/LE – vrednost poklona 40.990 dinara
 
Broj obrtaja centrifuge u minuti je 1 400, a kapacitet 7kg veša. Tehnologija digitalnog invertera koristi snažne magnete za tiše i moćnije performanse, ali koristi manje energije od univerzalnog motora. Nudi najdužu izdržljivost u industriji i garanciju od 20 godina. Dubinsko i higijensko čišćenje odeće je moguće sa programom Hygiene Steam (higijenska para) i biće poboljšan kvalitet pranja bez prethodnog tretiranja. Drum Clean uklanja 99,9 % bakterija iz bubnja, koje uzrokuju neprijatne mirise.
 
  
 
4. Samsung usisivač VS15A6032R5/GE – vrednost poklona 37.999 dinara
 
Moćan, bežični štapni usisivač je lagan sa naprednim performansama čišćenja. Digitalni inverter motor velike ulazne snage od 410 W održava visok nivo energetske efikasnosti i stvara moćnih 150 W usisne snage, pa je čišćenje tepiha i tvrdih podova veoma efikasno. Izlazni vazduh je čist zahvaljujući višeslojnom sistemu filtracije koji zadržava 99,999% prašine. Baterija je visoke efikasnosti (2000 mA) i obezbeđuje usisavanje do 40 minuta.
 
  
5. Samsung mikrotalasna rerna MS 23F301TAK x 3 uređaja – vrednost poklona 14.499 dinara
 
Zapremina ove rerne je 23l. Šesnaest unapred određenih režima pripreme hrane pomažu vam da pripremite zdrav obrok za svega nekoliko minuta. Zahvaljujući keramičkoj unutrašnjosti i glatkoj površini lako se čisti i ne menja boju tokom vremena usled tragova ulja ili masti. Unutrašnjost ove pametne rerne je antibakterijska i otporna na ogrebotine, što joj daje dugotrajan vrhunski kvalitet.
 
 
6. Samsung usisivač VCC 4135 x 3 uređaja – vrednost poklona 8.999 dinara
 
Sa funkcijom "jednostavno izduvavanje prašine" dobićete jednostavno uklanjanje prašine i prljavštine sa mesta do kojih ne možete lako da doprete. Korišćenje je udobno i lako. Snage je 1600 W i usisne snage 320 W. Samo uključite napajanje i podesite nivo snage. Poseduje trajnu platnenu kesu kao i posudu za skupljanje prašine.
 
  
 
I zato iskoristite ovu jedinstvenu priliku i Samsung HAPPY HOUR akciju da posetite Tehnomedia prodavnici u Novom Sadu u Tržnom centru Merkur, Rumenačka 150. Dođite da se družimo i možda baš vi osvojite poklon 7. marta! Vidimo se!

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti