Humanitarna trka "Trčim za dečiji osmeh" sutra u Kameničkom parku, rekordan broj prijavljenih

Deveta po redu humanitarna "VPŠ Novosadska trka - trčim za dečiji osmeh" biće održana u subotu, 11. marta u Kameničkom parku u 10 časova.
Humanitarna trka "Trčim za dečiji osmeh" sutra u Kameničkom parku, rekordan broj prijavljenih
Foto: Marija Erdelji

Cilj manifestacije koju zajednički organizuju Atletski klub "Apatin" i Visoka poslovna škola strukovnih studija iz Novog Sada je da se prikupe novčana i nematerijalna sredstva (odeća i obuća, igračke i slatkiši) za decu bez roditeljskog staranja koja žive i borave u Sigurnoj dečijoj kući, Svratištu za decu i mlade Grada Novog Sada i u Dečijem selu.

Novčana sredstva prikupljaju se u okviru kotizacije, dok se garderoba, igračke i slatkiši na dan trke mogu doneti u Prijemni centar organizatora u Kameničkom parku.

Prijemni centar otvara se već na dan trke u 9 sati.

Ove godine prijavljen je rekordan broj dece, skoro 600 njih, a ukupno prijavljenih učesnika je oko 1.000.

U okviru manifestacije održaće se dečije trke na 100, 200, 400 i 800 metara, dok se odrasli nadmeću na deonicama od četiri i deset kilometara.

Pravo učešća imaju svi koji se osećaju psihofizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, ali deca moraju biti u pratnji roditelja, trenera ili nastavnika.

Svi koji prođu kroz cilj biće nagrađeni medaljom, zahvalnicom, a pobednici peharima.

Iznos kotizacije za sve dečje trke je 400 dinara, startnina za trku od četiri kilometra je 1.500 dinara, dok je za trku od 10 km 1.700 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti