FOTO: Novosadski pristan za turističke brodove na remontu

Već nekoliko nedelja pristan za turističke brodove na Beogradskom keju nije dostupan zbog remonta.
FOTO: Novosadski pristan za turističke brodove na remontu
Foto: 021.rs
Reč je o prvim većim radovima na održavanju pristana koji je postavljen tokom proleća 2021. godine.
Prema nezvaničnim informacijama, pristan će se u narednim danima vratiti na svoje mesto na Keju, jer uskoro počinje sezona pristajanja turističkih brodova koji plove Dunavom.
Pristan je u vlasništvu kompanije "DP World", koja je 2019. godine postala vlasnik Luke Novi Sad.
 
Nakon preuzimanja Luke postoji pristan je u potpunosti rekonstruisan kako bi služio za prijem turističkih brodova. Kako je tada rečeno, radovi su koštali pola miliona evra. 
 
 
Dok se ne budu vratili ljudi na pristan, koji je takođe i granični prelaz sa carinskim i policijskim odeljenjima, na prilaznoj rampi i šipovima će boraviti jata galebova, kojima je ovo, sudeći po tragovima, omiljeno mesto za posmatranje Dunava.
  • Ladjar

    02.03.2023 15:50
    Fuseraj
    Nov pristan na remontu? Sta bi se desilo da je bilo leda, kad propada po idealnim vremenskim uslovima i niskom vodostaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti