FOTO, VIDEO: Radovi na novosadskim ulicama - pogledajte kakva je situacija sa saobraćajem

Na nekoliko mesta u Novom Sadu u toku su radovi na saobraćajnicama i komunalnoj infrastrukturi, zbog čega su pojedine ulice zatvorene.
FOTO, VIDEO: Radovi na novosadskim ulicama - pogledajte kakva je situacija sa saobraćajem
Foto: 021.rs
Kako se ekipa 021.rs uverila danas tokom prepodneva, svi ovi radovi dovode do usporavanja saobraćaja, ali većih gužvi nema.
Trenutno najveći radovi na nekoj saobraćajnici su na uglu Fruškogorske i Bulevara cara Lazara gde se gradi turbo kružni tok.
 
Na ovoj lokaciji na Limanu 2 ovih dana se radi na rekonstrukciji komunalne infrastrukture koja će biti ispod kružne raskrsnice. 
Zbog radova je zabranjeno skretanje sa Bulevara cara Lazara u Fruškogorsku, preusmeren je saobraćaj na jednu kolovoznu traku bulevara i, kako smo se uverili, vozila prolaze bez skoro ikakvog usporavanja, a redova uglavnom ima samo na obližnjim raskrsnicama u trakama za skretanje levo ili desno.
 
U sklopu radova prvenstveno na kanalizacionoj mreži u nekoliko ulica na Limanu 1 i 2, kao i u delu Podbare oko Ulice Save Vukovića, ulice su zatvorene za saobraćaj i osim problema sa manjkom parkinga, vozila saobraćaju bez problema.
 
 
Asfaltiranje dela Dunavske ulice je povećalo gužvu u Ignjata Pavlasa, Ise Bajića i obližnjim ulicama, ali kako se ekipa 021.rs uverila, veći problem trenutno stvara nepoštovanje saobraćajnih pravila i bahatog ponašanja od strane pojedinaca.
 
Tako gotovo svaki drugi vozač ne obraća pažnju kako vozi delom Ulice Žarka Vasiljevića, koja je zbog radova dvosmerna, pa često dolazi do vožnje u pogrešnoj traci. Takođe, ekipa 021.rs je primetila i nekoliko vozača koji su kolima dolazili do kraja Ignjata Pavlasa i potom se penjali na pešačku površinu i vozila među pešacima do obližnjeg Bulevara Mihajla Pupina, odnosno išla su u suprotnom smeru.  
 
 
Popravka asfalta na delu Bulevara Slobodana Jovanovića, na Novom naselju, nije napravila gužve i čini se da će već od petka biti ponovo omogućen prolaz vozilima. 
  • Sale

    09.03.2023 17:12
    Sramota
    Sramota da skidaju asfalt koji su prosle godine uradili.. Dunavska ulica je pravi primer pljačke oce vlasti! Žuti su krali ,ali ovi žuti u kradikalskom okruženju su najveći šljam.
  • Malo

    09.03.2023 16:03
    Zasto trotoare ne proprave? Idem i zapinjem ko pijan
  • Đura Vojvođanin

    09.03.2023 15:30
    Ako se rade takvi bitni za saobraćaj projekti onda se rade u tri smene da bi što pre bili gotovi. Ovo je ponižavanje građana radi zarade pojedinaca bliskih vlasti. Zbog ovakvih gužvi u gradu bi trebalo neko da odgovara. Stvorili su od grada košnicu zbog zarade investitora i korumpiranih ljudi na vlasti i iz Urbanizma.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti