FOTO: "Milica lažljivica" i "Miloš Francuz" po novosadskim ulicama

Širom centra grada u noći između četvrtka i petka ispisan je veći broj grafita "Milica lažljivica" i "Miloš Francuz".
FOTO: "Milica lažljivica" i "Miloš Francuz" po novosadskim ulicama
Foto: 021.rs

Ove poruke su jasno uperene protiv predsednice Srpske stranke Zavetnici i narodne poslanice Milice Đurđević Stamenkovski i predsednika Nove Demokratske stranke Srbije i narodnog poslanika Miloša Jovanovića.

Pomenute poruke su u prethodnom periodu bile već viđene na društvenim mrežama i mogle su se čuti od ljudi bliskih vlasti, a u cilju diskreditacije predsednice Zavetnika i predsednika NDSS-a.
 
Oni su deo grupe desničarskih stranaka koje se bune zbog najava da će država prihvatiti francusko-nemački plan, sada već sporazum EU o normalizaciji odnosa Srbije i Kosova.
Kako se 021.rs uverio, grafiti su šablonski i pisani su svuda, od trotoara, preko ograda, do fasada kuća ili zgrada.  
 
Ispisivanje grafita deluje organizovano, jer je svaka "Milica lažljivica" pisana crvenom bojom, a "Miloš Francuz" crnom bojom. 
 
 
Nije poznato da li su policija i komunalne služne obaveštene o ovim grafitima.
 
Podsetimo da su se pre nekoliko dana u Novom Sadu, pretežno u centru grada, na fasadama, kao i na asfaltu pojavili šablonski grafiti "Kosovo je Srbija", "Aca prevara", "Ne kapitulaciji", koji su uklonjeni po nalogu komunalne inspekcije. 
  • Djordje

    13.03.2023 03:07
    Digitalni marketing 21.veka
    Ko mala deca, šaraju po betonu, ko će posle platiti štetu
  • Pađenski

    12.03.2023 11:57
    Zaista
    Me zanima sljedeće:Jeli Đilas i dalje tajkun i lopov ili više nije.Molim za odgovor ove što noću uništavaju grad u kojem žive.Pošto predpostavljam da prije nego odgovorite morate za mišljenje pitati šefa,sačekaću.
  • Minhauzen

    10.03.2023 13:46
    Kakvi god da su nemaju šifru F.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti