Nastavljaju se radovi kod Promenade: Ulica Narodnog fronta od srede ponovo prohodna

Radovi na neparnoj strani Bulevara cara Lazara, na deonici od TC "Promenada" do Fruškogorske ulice, u okviru izgradnje kružne raskrsnice, odvijaju se planiranom dinamikom.
Nastavljaju se radovi kod Promenade: Ulica Narodnog fronta od srede ponovo prohodna
Foto: 021.rs

Kako saopštavaju iz Grada, za potrebe izvođenja navedenih radova zatvorena je kolovozna traka u smeru ka keju, od TC "Promenada" do Fruškogorske ulice, dok se saobraćaj odvija dvosmerno na suprotnoj traci. 

Sa Bulevara cara Lazara nije moguć pristup Fruškogorskoj ulici.

Uporedo sa radovima na izgradnji saobraćajnih površina, izvode se radovi u okviru izgradnje javnog osvetljenja i atmosferske kanalizacije, kao i rekonstrukcija kanalizacione mreže koja se realizuje u okviru projekta "Čista Srbija".
 
U okviru radova na izgradnji kanalizacione mreže, koji se trenutno izvode na delu Ulice Narodnog fronta, u periodu od 11. do 14. marta izmenjen je režim saobraćaja u zoni raskrsnice Ulice Narodnog fronta i Ulice Dr Ivana Ribara. 
 
Kolovozna traka u Ulici Narodnog fronta sa strane Ulice Dr Ivana Ribara je delimično sužena, a omogućen je dvosmerni saobraćaj na preostalom delu kolovoza u Ulici Narodnog fronta, sa po jednom saobraćajnom trakom po smeru.
 
Ulica Narodnog fronta će od srede 15. marta biti ponovo prohodna u punom profilu. A nastavak radova na izgradnji kanalizacione mreže usloviće privremenu zabranu odvijanja saobraćaja u Ulici Dr Ivana Ribara (od Ulice Narodnog fronta do Ulice Blagoja Parovića) u periodu od 11. marta do 14. jula 2023. godine.
Nadležni apeluju na građane da, dok je na snazi privremena izmena režima saobraćaja na Bulevaru cara Lazara, izbegavaju zone izvođenja radova i za pristup Limanu 1 i 2 koriste pravac preko Bulevara despota Stefana.
  • zgodna fora

    13.03.2023 07:59
    cevi cevi a ne kruzni tok
    turbo krugotok se radi da bi em oprali pare em dodali cevi koje odnose ispumpanu vodu ispod Promenade
    niste valjda zaboravili da pumpe rade 24/7?!

  • Skočko

    12.03.2023 13:09
    Sutra i prekosutra ce cirkus da bude. Bul Cara lazara skoro pa ne funkcionise.
    Zatvorili narodnog fronta delom,a i inace tu ima 2 trake. Jedna za levo i jedna pravo i desno,a imas most. Tu napravis 3 trake i delom resis problem.
    Onda usmeris sve na bul despota stefana, a sutra ce ti ti ponovo drage spasic biti slepa od 7.30 do 15.30h jer su stigli na pola ulice sa prikljuccima.
    Vi ste mega carevi gluposti i rada u isto vreme.
    Ajd kola ali busevi vam idu okolo naokolo.
  • Ja

    12.03.2023 11:05
    Eeeeee
    Limanci moji dragi. Tako to funkcioniše kod njih. Uzeli ste im vlast u mesnim zajednicama i ovo je njihov odgovor na to. Osveta loših đaka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti