Menja se režim saobraćaja na auto-putu između petlje Kovilj i mosta Beška

Režim saobraćaja biće izmenjen danas, 13. marta na deonici auto-puta E-75, petlja Kovilj - most Beška, u smeru ka Novom Sadu.
Menja se režim saobraćaja na auto-putu između petlje Kovilj i mosta Beška
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Kako su saopštili "Putevi Srbije", razlog su istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta.
Izmena će važiti od 9 do 16 časova.
Za saobraćaj će najpre biti zatvorena vozna, a posle obavljenih radova u voznoj, i preticajna saobraćajna traka, saobraćaj će se odvijati u slobodnoj saobraćajnoj traci.
 
Takođe, na deonici Putinci - Stara Pazova - Stari Banovci, u Staroj Pazovi, do 17. aprila izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na putu. Vozila iz smera Stare Pazove prema Golubincima, posle prelaska mosta skreću desno i prate privremenu saobraćajnu signalizaciju, prolaze ispod mosta desno i dalje servisnom saobraćajnicom pored mosta do ponovnog uključenja na državni put. Iz suprotnog smera koristi se isti pravac kretanja vozila.
 
Takođe, podsetimo da je zbog izgradnje mosta broj 1, koji je sastavni deo budućeg auto-puta Ruma - Šabac, izmenjen režim saobraćaja na auto-putu, u zoni petlje Ruma. Za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka u smeru Batrovci - Beograd i deo preticajne saobraćajne trake, u dužini od oko 400 m, u smeru Beograd - Batrovci. Saobraćaj se odvija dvosmerno voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom u smeru Beograd - Batrovci.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti