Važenje parking karata za osobe sa invaliditetom produženo do 1. maja

Godišnje parking karte za osobe sa invaliditetom koje su izdate za 2022. godinu, važiće do 1. maja 2023.
Važenje parking karata za osobe sa invaliditetom produženo do 1. maja
Foto: 021.rs
Prvobitno, karte je trebalo da važe do 1. aprila 2023.
Važenje karte je produženo, kako je naveo Parking servis, "imajući u vidu da utvrđivanje ispunjenosti uslova za ostvarivanje prava na godišnju parking kartu za osobe sa invaliditetom predstavlja obiman posao, a da jedan deo korisnika nije priložio potpunu dokumentaciju".  
Godišnje parking karte za osobe sa invaliditetom se izdaju na osnovu rešenja Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu.
 
"Ovom prilikom molimo korisnike ovih karata da vozila parkiraju na parking mesta koja su obeležena za osobe sa invaliditetom, jer im ova povlašćena karta ne važi na drugim parking mestima koja su u sistemu naplate. Takođe, molimo građane koji nisu korisnici ovih povlašćenih parking karata da ne parkiraju automobile na mestima koja za njih nisu ni namenjena, već osobama sa invaliditetom", apeluju u Parking servisu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.