U Novom Sadu u utorak 20 stepeni, u sredu osetan pad temperature i kiša

Utorak će u Novom Sadu biti veoma topao, a onda sledi pad temperature.
U Novom Sadu u utorak 20 stepeni, u sredu osetan pad temperature i kiša
Foto: 021.rs
U utorak će biti promenljivo oblačno, a temperatura će se kretati od 6 do 20 stepeni. Krajem dana naoblačenje.
U sredu osetno hladnije, uz pljuskove. Minimalna temperatura biće 6, a maksimalna 8 stepeni. U četvrtak suvo i uz povremene sunčane intervale, a temepratura će biti od 0 do 9 stepeni.
U petak jutro u minusu, kada će najniža temperatura biti -1, dok će tokom dana biti i do 13 stepeni. I petak i subota biće sunčani. U subotu će temperatura biti od 3 do 16 stepeni.
 
Biometeorološka prognoza za utorak, 14. mart:
 
Nepovoljne biometeorološke prilike pred očekivanu promenu vremena mogu uzrokovati tegobe kod svih hroničnih bolesnika. Poseban oprez savetuje se osobama sa srčanim i psihičkim tegobama. Meteoropatske reakcije u vidu glavobolje, razdražljivosti, bolova u kostima, zglobovima i mišićima mogu se javiti u jačoj formi. U saobraćaju je neophodan dodatni oprez.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti