FOTO: Završeno asfaltiranje Dunavske ulice, dobila i biciklističku traku

Popravka kolovoza asfaltom u Dunavskoj ulici završena je u predviđenom roku.
FOTO: Završeno asfaltiranje Dunavske ulice, dobila i biciklističku traku
Foto: 021.rs

Radovi u ovoj ulici doveli su do izmene režima saobraćaja od 9. marta do 12. marta, što je obuhvatilo Ulicu Žarka Vasiljevića.

Osim asfaltiranja ulice, urađeno je i obeležavanje biciklističke trake prepoznatljivom crvenom farbom na način da je traka uvedena u suprotnom smeru u jednosmernoj ulici.
 
Ovakva regulacija saobraćaja već je učinjena u nekoliko novosadskih ulica, poput Pavla Simića, Braće Jovandić i u delu Šafarikove.
 
Radovi u Dunavskoj ulici deo su redovnog održavanja putne infrastrukture. Asfaltiranje je u toku u još nekoliko ulica - ovaj posao se završava u Ulici Ilije Vučetića, a u Ulici cara Lazara u Futogu je saobraćaj obustavljen na deonici od Branka Radičevića do Braće Bošnjak.
 
Mimo redovnog održavanja puteva, u toku su radovi na instalacijama na delu Bulevara cara Lazara, koji su u sklopu radova na izgradnji buduće turbo kružne raskrsnice.
  • dođoš(ka)

    15.03.2023 13:36
    A put od kružnog toka u rumenačkoj do rumenke je pre hrista, toliko prometan, minsko polje bukvlano i ne zanima ih da ga saniraju.
  • Djuri

    15.03.2023 06:30
    Zasto
    Asfaltiraju se ulice kojima nista nefali,a postoje ulice u katastofalnom stanju,gde je asfalt star po 40 godina i nista.Ima li neko odgovor na ovo pitanje.Presvukli su asfaltom ulicu koja nema ni jednu rupu niti pukotinu,a Maksima Gorkog od novog suda do Keja se raspada,ulegnuca na asfaltu starom 40 godina ni da zakrpe,Diletacija na Varadinskom mostu ima ,,bankinu od cca 5 cm iz pravca petrovaradina vec 10 godina,i niko nista,moglo bi se nabrajati na sto strana,svaka druga ulica.
  • V

    14.03.2023 18:32
    Kad će da se asfaltira Liman? Od nove godine se davimo u prašini zbog raskopanih ulica usled menjanja kanalizacije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti