U četvrtak izmena saobraćaja na deonici petlja Kovilj - most Beška

Režim saobraćaja na delu auto-puta, na deonici petlja Kovilj – most Beška, u smeru ka Novom Sadu, biće izmenjen od četvrtka, 16. marta.
U četvrtak izmena saobraćaja na deonici petlja Kovilj - most Beška
Foto: 021.rs
Kako su najavili "Putevi Srbije", izmena će uslediti zbog istražnih radova za potrebe rehabilitacije kolovoza, a izvodiće se od 9 do 16 časova.
Shodno dinamici radova, za saobraćaj će najpre biti zatvorena vozna, a posle obavljenih radova u voznoj i preticajna saobraćajna traka. Saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
 
Takođe, u četvrtak, 16. marta biće izmenjen i režim saobraćaja na putu Bašaid – Melenci zbog urezivanja induktivnih petlji. Od 7.30 do 16 časova vozila će biti propuštana naizmenično. 
 
Podsetimo i da su u toku radovi na putu Putinci - Stara Pazova - Stari Banovci, u Staroj Pazovi, koji će trajati do 17. aprila. Vozila iz smera Stare Pazove ka Golubincima, posle prelaska mosta skreću desno i prate privremenu saobraćajnu signalizaciju, prolaze ispod mosta desno i dalje servisnom saobraćajnicom pored mosta do ponovnog uključenja na državni put. Iz suprotnog smera koristi se isti pravac kretanja vozila.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.