Pajtić: Fašisti su imali aktiviste s kofom fekalija, Vučić ima Vučevića i ekipu s kofom farbe

Nekadašnji predsednik DS i predsednik Pokrajinske vlade, a sadašnji profesor na Pravnom fakultetu u Novom Sadu Bojan Pajtić smatra da su grafiti upereni protiv njega "socijalni linč neistomišljenika".

On je grafite, o kojima je 021.rs jutros izvestio, komentarisao na svom Tviteru nalogu. Poručio je da su se ovakvi potezi možda mogli smatrati kampanjom dok se aktivno bavio politikom.

"Doduše prljavom, protivzakonitom, prostačkom (kampanjom). S obzirom na to da sedam godina ne učestvujem u političkoj utakmici, ovo je socijalni linč neistomišljenika. Musolinijevi fašisti su u svojim redovima imali posebnu kategoriju 'aktivista' čija je funkcija bila da prospu kofu fekalija na govornike koji su na skupovima istupali protiv režima. Ideja je bila da neistomišljenike ponize i ućutkaju. Vučiću za to služe Vučević i njegova ekipa, samo je u kofama farba", naveo je Pajtić.
Narodna poslanica i predsednica pokrajinskog odbora Pokreta slobodnih građana Anna Oreg navodi da su ovakvi grafiti nedopustivi.
 
"Puna podrška sugrađanima, Novi Sad je grad tolerancije i solidarnosti i nećemo dozvoliti da se pretvori u nešto drugo. Zahtevamo hitnu reakciju nadležnih", poručuje Oreg.
  • x3c3

    16.03.2023 16:18
    STJUART JE LUKSUZ
    I stjuart je u avionu debelo plaćen. Prošla su ta vremena kada su se narodne pare trošile na sve i svašta. Bilo je raznih bahanalija.
  • Oooooooo

    16.03.2023 15:29
    Ooooooooo
    Pokri se ušima i ne pojavljuj se! Jadna ta deca kojoj Vi prenosite znanje i vaspitavate ih. Stanje finansijsko posle 5 oktobra svima ispitati.Primanja i stečeni kapital = ćorka.
  • Novosadjanka

    16.03.2023 12:57
    Budimo samo realni
    Gospodine Pajtiću pa Vi ste sa Vašom lošom politikom dozvolili da sns dodje na vlst. Da ste se više bavili državom i privatizacijama možda sns nikada ne bi bio na vlasti. Već svi vi koji dobijete visoke funkcije toliko se zaljubite u sebe da mislite da ćete večno vladati. Tada prvo ispunjavate vaše i porodične privatne želje, razmećete se u svemu, uživate u svemu, dok se za to vreme stvara sloj siromašnih gradjana. Setite se samo privatizacije koja je Srbiju uništila, da ne idemo dalje. Ovi sada, sns - srs, uništili su sve ono što prethodne vlasti nisu stigle. Zadužil su zemlju, doveli primitivce na najodgovornije funkcije, krade se na sve moguće načine i nikome ništa, a Zagu Dolovac ste Vi doveli na funkciju na kojoj su je zatekli sns stručnjaci. Ne sedi ona tamo slučajno ni danas, već je ucenjena pa mora da ćuti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti