VIDEO: Aktivisti "Zajedno" prefarbali grafite "Bora psiho" i "Pajtić lopov"

Aktivisti novosadskog odbora stranke "Zajedno" prekrečavali su grafite u kojima se targetiraju predsednik GO Narodne stranke Borislav Novaković i nekadašnji lider Demokratske stranke Bojan Pajtić.

Oni su crvenom bojom prelazili preko šablonskih natpisa, vidi se u snimku koji su postavili na društvene mreže.

Poziv su uputili svim građanima i građankama da i sami uklanjaju ovakve grafite, uz poruku: "Očistimo Novi Sad".

Nekoliko opozicionih pokreta i partija, među kojima je i Zajedno, osudilo je grafite "Bora psiho" i "Pajtić lopov" koji su se pojavili na ulicama Novog Sada. Reakcija je stigla i iz redova Srpske napredne stranke.

  • aleksandar

    16.03.2023 12:52
    e
    ovi će nešto veliko uraditi u politici hahahahaha!
  • Vladimir

    16.03.2023 08:33
    Kako može?
    Kako bre može da se farba grad ovako? Ovo je uništavanje grada i od ovih vandala koji pisu to i od ovih persona koji farbaju preko toga. Mene ne zanimaju ni jedni ni drugi i ne znam ko su osobe i ne zelim da mi grad lici da smeće zbog kretena. Kažnjavajte ovo bre!!!
  • Soko

    16.03.2023 02:53
    Vi ste uveli prvi Komunalnu policiju ,sada kukate i vi i mi građani jer se sve pretvorilo u kaznenu ekspediciju.
    Ako ikada dođete na vlast pre nego li donesete bilo kakvu odluku prvo se konsultuje sa narodom.
    Nemojte kao nasilnici da donositi zakone na silu ne misleći da će taj zakon važiti i za vas i da će biti bolno.
    Za žute nikada ne dajem glas ubuduće niti ovim današnjim jer ste oštetili grdne penzionere kada ste 2003 promenili zakon o penzijama kada je važilo najboljih deset godina.danas svakog meseca primam više od 60.000 dinara jer oko 1980 mojih deset godina je bio 150 % veća od prosečnog republičkog proseka ,tada se računalo u neto iznosu.
    Umesto da sam dobro plaćeni penzioner vašom voljom danas jedva preživljava sa 40.000 din
    Vaša volja da nas oštetite moje je da vas ne glasam i da ste za nas prošlost za koju smo mi tih godina doneli promene a vi ste nas gadno razočarali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.