Kako da opremite baštu i terasu u prolećnom stilu uz Jumbo

Dok odbrojavamo do dolaska proleća, većina nas jedva čeka da širom otvori svoje terase, balkone i dvorišta i učini ih prijatnim i funkcionalnim za uživanje u sunčanim danima.
Uz različite ideje za dekoraciju i praktične savete za organizaciju prostora, možemo lako da stvorimo atmosferu koja nam odgovara i uživamo u prolećnom suncu i svežem vazduhu. 
Uz to, uređenje terasa nam omogućava da proširimo svoj prostor i stvorimo oazu na otvorenom gde možemo da provodimo vreme sa porodicom i prijateljima. A početak proleća je savršeno vreme za to.
Novosađani sada imaju Super Vero i Jumbo, nove destinacije za kupovinu proizvoda za uređenje terasa i dvorišta, ali i stanova u prolećnom stilu. Kad se spoje ponude oba brenda, na jednom mestu se može naći sve za novu sezonu, od zemlje za cveće, preko dekoracije, do baštenskog nameštaja. 
 
Pogledajte Jumbo katalog sa proizvodima OVDE i Super Vero katalog OVDE.
 
Imajte u vidu da kupovinom Super Vero proizvoda, kroz program lojalnosti Vero klub, ostvarujete bodove koji se pretvaraju u vaučere za kupovinu i u Super Veru i u Jumbo delu radnje. Učlanite se u Vero klub OVDE.
 
Na jednom mestu možete pronaći sve što vam je potrebno za stvaranje idealne atmosfere na otvorenom. Na raspolaganju su vam različiti stolovi, stolice, ležaljke, suncobrani, roštilji i još mnogo toga. Bez obzira na veličinu vašeg prostora, u Jumbo marketu ćete naći idealan nameštaj za sunčane momente.
 
Osim toga, Jumbo nudi i veliki izbor dekorativnih predmeta, koji će ambijentu dati poseban šarm. Bez obzira na ukus i stil, u Jumbu ćete pronaći proizvode koji odgovaraju vašim potrebama i budžetu.
 
Pronađite inspiraciju među njihovim proizvodima i stvorite svoj mali raj na otvorenom. Veliki izbor opreme za baštu i terasu dočaraće najlepše godišnje doba i omogućiti da po svom ukusu opremite kutak za prolećno uživanje.
 
Sunčani dani donose nam izlazak napolje, gde slobodno vreme najviše provodimo upravo na terasi i bašti. Zbog toga je veoma važno što na jednom mestu imate priliku da obaberete adekvatne dekorativne i druge detalje, uz koje će vam doživljaj proleća biti potpun.
 
Od saksija, različitih veličina, dezena, oblika i boja, drvenih gajbica, posuda za zalivanje, kompletnog baštenskog seta, do solarnih lampi za baštu i drugih vidova osvetljenja, dekorativnih elemenata i veštačke trave, izbor je - sveobuhvatan.
 
 
Nešto u čemu ćete sigurno najviše uživati su ljuljaške - ležaljke, uz koje vam uz omiljenu knjigu i napitak slobodno vreme dobija novu dimenziju. Tu su i ograde za baštu, ali i oprema za roštilj sa prijateljima. Naravno, neizostavna je i široka ponuda dekorativnog drveća i cveća, ali i vaza i fenjera.
 
U Super Veru uvek možete naći sveže voće i povrće iz Grčke kao odličan izbor za aranžman stolova - pre nego što ih sa uživanjem pojedete.
 
I u Super Veru je aktuelna ponuda okrenuta lepim stvarima za boravak napolju. Tako trenutno možete naći nameštaj za terasu - kvalitetan balkonski set, rezličite baštenske stolice i stolove, tende, suncobrane i ljuljašku - trosed.
 
Mislilo se i na najmlađe i njihovu zabavu, te je u ponudi fantastična kućica za decu. Kako bi vam bašta uvek bila sređena, tu je i oprema za košenje trave - električna kosilica, motorni trimer, električni trimer za travu, motorna kosačica, makaze za granje i travu i drugo.
 
Kako bi vam cveće bilo uvek negovano, u ponudi je zemlja, đubrivo i  sve neophodno za održavanje biljaka. Obe ponude doprineće da ambijent i prolećnu atmosferu uredite po svom ukusu.
A do njih je - nikad lakše
 
Brendovi Jumbo i Super Vero krajem prošle godine otvoreni su u Novom Sadu, na uglu Partizanske i Industrijske ulice.
 
Do njih se sad može doći jednostavno, nakon što je Partizanska ulica otvorena za saobraćaj posle višemesečnih radova. Osim auomobilom i gradskim prevozom, jednostavno je doći i peške i to za samo nekoliko minuta iz Rumenačke ulice.
 
Super Vero brend inače ima više od 600 proizvoda iz Grčke, dok Jumbo Novosađanima nudi širok asortiman proizvoda za dom i porodicu. Nakon objekta u Grčkoj, novosadski Jumbo je najveći na Balkanu.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti