Nastavljaju se radovi kod Promenade, nije moguć pristup Fruškogorskoj sa Bulevara cara Lazara

Zbog radova na kružnom toku kod Promenade zatvorena je kolovozna traka na Bulevaru cara Lazara, u smeru ka keju, od tržnog centra do Fruškogorske ulice
Nastavljaju se radovi kod Promenade, nije moguć pristup Fruškogorskoj sa Bulevara cara Lazara
Foto: Grad Novi Sad
Saobraćaj se odvija dvosmerno, u suprotnoj traci.

Sa Bulevara cara Lazara nije moguć pristup Fruškogorskoj ulici.

Kako saopštavaju iz Grada, radovi se izvode punim kapacitetom na neparnoj strani Bulevara, na deonici od TC "Promenada" do Fruškogorske ulice.
 
Takođe, priprema se kolovozna konstrukcija duž parkinga na Bulevaru cara Lazara i polažu se betonski ivičnjaci na kolovozu, pešačkoj stazi i parkingu. Postavlja se i javno osvetljenje.

Iz Grada apeluju na građane da, dok je na snazi privremena izmena režima saobraćaja, izbegavaju ovu saobraćajnicu i za pristup Limanu 1 i 2 koriste pravac preko Bulevara despota Stefana. 

  • Sale NS

    18.03.2023 13:42
    A Štrand?
    Kako ćemo do Štranda, brzo će se kapije otvoriti? Kanda ćemo morati i do Šekspirove pa na kraju levo ka Kabelu i Štrandu. Bar da su otvorili skretanje levo kod DIF-a ka domovima i Đačkom? Čestitam autorima projekta.
  • ocajna

    17.03.2023 20:12
    dokle
    dokle ćemo trpeti da se najgori od nas iživljavaju nad nama? da li je moguće da smo stvarno odustali od našoh života?
  • Hjbb

    17.03.2023 16:55
    Izgleda da su u gradu definitivno osobe koje ne poznaju Novi Sad.A kako da dodjem do despota Stefana . Svugde je kolaps....nekada je bolje cutati,nego pričati

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti