Novosadski advokat: Zloupotrebljeni moji podaci za lažnu poruku kolegama o najavljenom protestu

Novosadski advokat Božidar Beronja, koji je nedavno napadnut, prijavio je policiji zloupotrebu njegovih podataka budući da je nepoznata osoba u njegovo ime kod njegovih kolega širila dezinformacije.
Novosadski advokat: Zloupotrebljeni moji podaci za lažnu poruku kolegama o najavljenom protestu
Foto: 021.rs

Naime, napad na Beronju dogodio se 10. marta, a za utorak, 21. mart, zakazan je protestni skup članova Advokatske komore Vojvodine.

Razlog su nerešeni slučajevi napada na advokate.

Kako Beronja danas navodi, nepoznata osoba je u njegovo ime na mejling listu advokata, sa lažnog mejla, poslala obaveštenje koje nije istinito.
 
U tom mejlu se, kaže Beronja, navodi da on poziva kolege da ne prisustvuju protestu koji organizuje Advokatska komora Vojvodine u utorak u 12 sati ispred zgrade suda u Novom Sadu jer su počinioci napada na njega privedeni.
 
"Želim da istaknem da nisam sačinio navedeni mail, da ne koristim tu mail adresu i da je sadržaj istog potpuno neistinit, a moji lični podaci su zloupotrebljeni", poručuje ovaj advokat.
 
"Pravna pomoć koju građanima pruža advokatura je Ustavom garantovano ljudsko pravo i osnova bez koje nema pravosuđa i vladavine prava", istakli su u AKV u najavi predstojećeg protestnog skupa.
  • Asomakum

    20.03.2023 14:59
    Jadan nas predsednik, najavio pravimo protest kako advokati nebi isli na protest za Laure, e sad treba organizovati protest, a podrska komornicima nikad manja, jao, jao…
  • Kolega

    19.03.2023 20:24
    Klijent
    Menjaj klijenta...
  • Advokat

    19.03.2023 19:45
    Zato je
    Advokat
    19.03.2023 • 18:46
    A zašto...
    ...se za fizički napad na advokata protestuje ispred zgrade sudova i tužilaštava, a ne npr. Ispred Policijske uprave NS, ili ispred AKV ?...
    Glupost.
    ... je Lesor tužen zbog incidenta na utakmici. Tužbu pisao advokat iz Novog Sada, član UO KKCZ (Diva ili Beograd)..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti