Snippster pet concept - najbolje mesto za ljubimce u gradu

Snippster pet concept, jedinstvena prodavnica za kućne ljubimce u okviru koje posluje i kafić, nedavno je otvorena u Novom Sadu na adresi Branka Bajića 26.

Po mišljenju kupaca, do sada je već ocenjena kao najbolja specijalizovana radnja za ljubimce, sa konceptom prodavnice i kafića kakav ne postoji nigde u Srbiji, pa ni regionu. 

Snippster pet concept je mesto u kom ljubimci biraju hranu i igračke, dok njihovi dvonožni prijatelji mogu da popiju kafu, ceđene sokove, kraft pivo ili pojedu "raw cake" kolače bez dodatog šećera ("Šećernema") i uživaju u ambijentu, u kom je svaki detalj vredan pažnje. Hrana za pse i mačke je najkvalitetnija na tržištu, a oprema i igračke upadljivo drugačiji od svega do sada ponuđenog kod nas.
 
Do sada jedina reklama koja je postojala je bila ona sa profila na Instagramu i Facebook-u, a to i dalje nije sprečilo Novosađane, pa čak ni Beograđane, da sednu u kola i provozaju se do Snippstera kako bi videli o čemu je reč.
 
Snippster u svojoj ponudi ima najbolju opremu ("Max &Molly", "Dashi") hranu ("McAdams", "Buddy", "Sanimed"), krevete, igračke ("Beco"), a 80 odsto prodavnice je njihova uvozna roba i čiji su ukskluzivni zastupnici na našem tržištu.
 
Sve što se nalazi u ponudi birano je pažljivo na najboljim evropskim sajmovima opreme i hrane za kućne ljubimce. Prema rečima vlasnika prodavnice Ane Nikolić i Marka Todorovića, sve je prolazilo po dva-tri meseca testiranja, bilo da je u pitanju izdržljivost opreme, njen kvalitet, palatabilnost i kvalitet hrane i drugi kriterijumi, kako bi ljubimcima bio ponuđen najbolji izbor. 
 
Uslov je bio i da se u ponudi nađe jedinstven asortiman, ono što još ne postoji na domaćem tržištu ili ako postoji da je najvišeg mogućeg kvaliteta. Hrana koja je u ponudi se pravi od pažljivo biranih sastojaka koji zadovoljavaju kriterijume za ljudsku upotrebu, kombinacija najkvalitetnijeg svežeg mesa i povrća koje se dodaje u manjem postotku.
 
Zastupnici "McAdams", "Baddy", "Sanimed" i drugih izuzetno kvalitetnih, super premijum brendova nude hranu koja je pogodna i za ljubimce koji su na specijalnim režimima ishrane ili je ishranom potrebno srediti neki drugi zdravstveni problem.
 
  
 
Snippster u ponudi ima 15 brendova za pse i mačke iz Engleske, Portugala, Švedske, Holandije, Nemačke, Irske, Finske... Bave se maloprodajom i veleprodajom, te sarađuju i sa drugim pet šopovima u Srbiji.
 
Kad je reč o britanskoj hrani za pse i mačke "McAdams", ovo je prvi put da se na našem tržištu našla u ponudi pečena hrana, a ne ekstrudirana, koju inače jedu naši ljubimci. Po rečima vlasnika Snippster-a, ta hrana se takođe sastoji od sirovina koje zadovoljavaju rigorozne standarde za ljudsku upotrebu i ceo brend je nastao tako što je Neil McAdams počeo da pravi hranu u kuhinji, za svog psa, jer njegov ljubimac nije hteo da jede ništa od proizvoda koji su se mogli naći na tržištu. 
 
Neil je kupovao piletinu, pekao je u rerni i nudio psu hranu koju je i sam jeo. Kasnije su, osim svežeg mesa iz slobodnog uzgoja, dodali povrće, prirodne izvore vitamina i minerala, ekstrakte biljaka, kako bi hrana bila balansirana. Od toga da je čovek počeo da peče piletinu i dodaje batat i neke druge namirnice za svog psa, te je Neil McAdams iz svoje kuhinje stvorio "McAdams", koji se od sada može naći u ponudi i u Snippster-u.
 
Snippster u ponudi ima i hranu brenda "Buddy", koja je ekstrudirana hrana, ali i druge vrste, tako da imaju nešto za svačiji ukus. Važno je znati da je kvalitetna ishrana odlična preventiva mnogih zdravstvenih problema koji mogu da se jave kasnije u životu naših ljubimaca.
 
Ono što će obradovati ekološki svesne ljude jesu igračke "Beco" od reciklirane plastike i gume iz mora, koje su oprobane da traju duže od prosečnih igračaka koje možete naći u običnim pet šopovima.
 
  
 
Osim bogate ponude prodavnice i kafića, pažnju privlači i sam enterijer radnje. Snippster pet koncept je takav prostor da kad uđete, odmah ugledate srećne repiće ljubimaca koji kao da su se obreli u Diznilendu. Nasmejana lica, pozitivna atmosfera, sve je šareno, a ponuda bukvalno visi sa plafona. Povoci i amovi u stilu "Betty Boop", ali i čuvene serije "Money Heist" brenda "Dashi" koji imaju licencu da koriste poznate likove. 
 
Poslastice, igračkice, činije i kreveti, džakovi sa hranom koji samo čekaju da se otvore i da hrana "poteče". 
Ovo je zaista jedini pravi pet friendly kafić i radnja u gradu, u kojoj ne morate da brinete o veličini vašeg ljubimca, jer dok vlasnici uživaju u kafi, zdravoj toploj čokoladi i ukusnim kolačima, ljubimci nesmetano trčkaraju po radnji koja se prostire na 175 kvadrata, gde ih svi koji se tu nalaze maze i češkaju, bez ijednog prekog pogleda. Ako do sada niste bili sigurni u koji lokal da povedete vašeg ljubimca, jer žudite za dobrom kafom, a žao vam je da psa ostavite kod kuće, Snippster je pravo mesto.
 
 
Novosađani svakodnevno hrle u ovu radnju, jer ih je nešto oduševilo na Instagramu ili Facebook-u, navode vlasnici, a raspitaju se i koji su im majstori radili, pa čak i pitaju da li mogu da "ukradu" neke ideje za uređenje stana. Kupci se vraćaju svakodnevno što potvrđuje i zadovoljna mušterija Marijana Ivošević, koja često dolazi sa sedmomesečnim sinom Mateom i kucom Lili, koja je stara godinu i devet meseci. Usvojena mešanka ruskog špica i pulina Lili obožava boravak u Snippster-u u kom stalno dobija hranu i poslastice, ali ništa manje ne uživa ni njena vlasnica.
 
"Prelepo je, ovo je jedno od onih mesta na koje možemo da dovedemo i kucu, a i bebu, a ne puši se. Sve što nama treba i baš sam zadovoljna", kaže mlada mama, koja je došla da popije svoju kafu na miru i dodaje da je prolazila svakodnevno čekajući dan da se radnja otvori i da je osećaj nije prevario.
 
Vlasnici koji su već dugo u ovom poslu, te imaju i znanje i stručnost, navode da konkurencija u njihovom poslu uglavnom ide na kvantitet, dok manje pažnje obraća na kvalitet.
 
"Nama je važno da kad kupac kupi robu i plati je, bude zadovoljan i da to nešto traje, nebitno da li je igračka, ogrlica ili povodac, ili još važnije, da je hrana kvalitetna, tako da joj se kupac uvek vraća. Važno nam je da ljubimci rado jedu našu hranu i da im odgovara. Koliko je hrana kvalitetna govori i činjenica da je ljubimcima apetit poboljšan, stomaci bolje rade, vidno su raspoloženiji, ali im se i dlaka više sija", kaže Ana Nikolić
 
  
 
Ogrlice sa QR kodom, ako se pas izgubi
 
U Snippster pet concept prodavnici mogu se kupiti i ogrlice sa QR kodom, ukoliko se vaš ljubimac izgubi, kako mu brže i lakše možete ući u trag.
 
"Aplikacija je neverovatno jednostavna, čak ni mi nismo verovali da će to u Srbiji tako lako da funkcioniše. Kupovinom ogrlice, skeniranjem QR koda, koji vas automatski prebaci na aplikaciju i njenim skidanjem, pravljenjem profila vašeg ljubimca za svega jedan minut, popunjavanjem podataka i slike ljubimca, vaš ljubimac je bezbedniji. Poenta je da pošteni pronalazač skenira kod vašeg ljubimca mobilnim telefonom, za šta mu ne treba instalirana aplikacija, niti mora da ode do prve veterinarske ambulante, a vi u tom momentu, na vašoj aplikaciji možete očitati lokaciju ljubimca, dok pronalazač dobija kontakt podatke vlasnika i sve je vrlo pojednostavljeno", dodaje Ana Nikolić, jedan od vlasnika prodavnice za kućne ljubimce.
 
"Mnogo toga izdvaja ovaj prelepi objekat, pa dođite sami i uverite se u to. Čekamo Vas", zaključuju u Snippster pet concept-u. 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti