FOTO: Izgradnja turbo kružnog toka kod Spensa ide po planu - pogledajte šta je do sada urađeno

Izgradnja kružne raskrsnice na ukrštanju Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice odvija se planiranom dinamikom, kažu u Gradskoj kući.
FOTO: Izgradnja turbo kružnog toka kod Spensa ide po planu - pogledajte šta je do sada urađeno
Foto: Grad Novi Sad
Na Bulevaru cara Lazara, prema kružnom toku, u toku je izgradnja kolovozne konstrukcije, a u toku je i polaganje betonskih ivičnjaka na kolovozu u zoni kružnog toka.
Trenutno se pravi i donji, noseći sloj asfalta, na parkinzima duž Bulevara cara Lazara, pravu se nasip od peska ispod saobraćajnice u Fruškogorskoj ulici i postavlja javno osvetljenje.
Izmena režima saobraćaja na ovoj lokaciji i dalje je na snazi. Zatvorena je kolovozna traka na neparnoj strani Bulevara cara Lazara, u smeru ka keju, od TC "Promenada" do Fruškogorske ulice, dok se saobraćaj odvija dvosmerno na suprotnoj traci. Sa Bulevara cara Lazara nije moguć pristup Fruškogorskoj ulici.
 
"Apelujemo na građane da, dok je na snazi privremena izmena režima saobraćaja na Bulevaru cara Lazara, izbegavaju ovu saobraćajnicu i za pristup Limanu 1 i 2 koriste pravac preko Bulevara despota Stefana", kažu u Gradskoj kući.
 
  • Arkadije

    22.03.2023 06:44
    Brzina
    Svaki kružni tok u Novom Sadu može postati turbo, ako se regulišu saobraćajnim znacima.
  • Aj

    21.03.2023 09:26
    hm..
    ovo bez podzemnog pesackog nema smisla. napravice se haos gde ga bilo nije
  • /

    21.03.2023 06:37
    /
    @ns
    onaj ko je sastavio duze od 6 meseci u gradu zna da ta raskrsnica nije bila kriticna kao sto su druge.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti