Da trpeza bude bogata kao nekad: Autentični proizvodi samo u Super Vero "Riznici" ukusa iz Srbije

Super Vero pored uvek svežih domaćih i proizvoda iz Grčke, posebnu podršku pruža malim poljoprivrednim gazdinstvima i porodičnim lokalnim firmama.
Kako biste na trpezi imali zdrav i sočan obrok, kreirali su jedinstvenu ponudu za svoje kupce. U pitanju su autentični proizvodi visokog kvaliteta, koji su nastali u malim poljoprivrednim gazdinstvima iz različitih krajeva Srbije.
Sveže meso sa Zlatibora, Peštera i Stare planine, te specifični proizvodi iz prirodnog rezervata Zasavica samo su deo ponude od danas, pa sve do 5. aprila.
U Super Vero riznici proizvoda iz Srbije možete naći veliki izbor suhomesnatih proizvoda sa poreklom. Od peglane kobasice iz pirotskog kraja, preko sremskog kulena bez aditiva do proizvoda od mangulice iz Zasavice. Tu su i goveđa pršuta i kobasica sa Peštera, a ovčiji delikates nastao u malim gazdinstvima, zadovoljiće i nepce najzahtevnijeg ljubitelja tradicionalno spremljenih domaćih proizvoda.
 
Takođe, tu je i veliki izbor mlečnih proizvoda malih proizvođača. Od sira i kajmaka sa Peštera, sjeničkog sira, preko kozjeg sira sa Stare planine, do organskog ovčijeg kačkavalja Mlekarske škole iz Pirota.
 
 
Vinarija Super Vera i inače ima bogatu ponudu, samo što ovog puta skreće pažnju na asortiman iz Srbije. Tako na jednom mestu možete naći veliki izbor vina od autohtone sorte kadarke i probusa iz Vojvodine, do tamjanike i prokupca iz Župe.
 
Takođe, tu je i veliki izbor vrhunskog svežeg mesa, od teletine sa Zlatibora i jagnjetine sa Peštera, do šarana i pastrmke sa Stare planine i više od 300 drugih autentičnih proizvoda iz Srbije.
 
 
Dakle, izbor je veliki. U "Riznici" možete naći i proizvode poput organskih matičnih sokova od šumske borovnice i drugog voća, ali i proizvode od mangulice iz čuvenog uzgajališta iz Zasavice, gde se životinje kreću slobodno i žive pod minimalnim uticajem čoveka.
 
Ovo je samo deo jedinstvene ponude koja čeka sve ljubitelje domaćih proizvoda na posebno obeleženim mestima u svim Super Vero hipermarketima.
 
 
Super Vero je, na jednaki način, tragao za autentičnim proizvodima i za simbolom koji će ih predstaviti. Izbor je pao na Moravsku rozetu u obliku ruže sa stilizovanim laticama. Rozete su simboli jedinstva, mira i stabilnosti, prisutne na crkvama i manastirima srednjevekovne Srbije, a za šta je zaslužan moravski pravac u arhitekturi, koji je bio izuzetno popularan u 14. i 15. veku.
 
Super Vero novom aktuelnom ponudom želi da vrati osmeh svim ljubiteljima domaćih specijaliteta, kroz poznate ukuse koji nas vraćaju u detinjstvo, ali i one manje poznate, koji se ređe nalaze po trpezama.
 
U galeriji pogledajte detaljno liflet   "Riznice".  
 
 
Imajte u vidu da kupovinom Super Vero proizvoda, kroz program lojalnosti Vero klub, ostvarujete bodove koji se pretvaraju u vaučere za kupovinu i u Super Veru i u Jumbo delu radnje. Učlanite se u Vero klub OVDE.
Brendovi Jumbo i Super Vero krajem prošle godine otvoreni su u Novom Sadu, na uglu Partizanske i Industrijske ulice.
 
Do njih se sad može doći jednostavno, nakon što je Partizanska ulica otvorena za saobraćaj posle višemesečnih radova. Osim auomobilom i gradskim prevozom, jednostavno je doći i peške i to za samo nekoliko minuta iz Rumenačke ulice.
 
Super Vero brend inače ima više od 600 proizvoda iz Grčke, dok Jumbo Novosađanima nudi širok asortiman proizvoda za dom i porodicu. Nakon objekta u Grčkoj, novosadski Jumbo je najveći na Balkanu.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti