FOTO: Pogledajte koje odlične polovnjake možete da kupite u Novom Sadu

Ukoliko razmišljate o novom automobilu, donosimo vam nekoliko odličnih predloga po pristupačnim cenama.

Dobru ponudu polovnih automobila možete da pronađete na sajtu Auto centra Caruso ili ih možete posetiti na auto-placu na Novosadskom putu 127, u Veterniku.

Pet odličnih polovnih automobila predstavljamo vam u nastavku.

 
 
Odličnu ponudu predstavlja "renault clio" proizveden 2017. godine. Do sada je prešao 140.000 kilometara, a snaga motora mu je 75 konjskih snaga.
 
Hečbek bele boje ide na dizel i ima manuelni menjač sa pet brzina. Tu su i ABS, ESP, ASR, automatska klima, pametan ključ, mutimediju, start-stop sistem, navigacija, DPF filter, točkove 16”, hrom paket, kožni volan sa komandama...
 
U Auto centru Caruso poručuje da je stanje kompletnog vozila odlično, te da su se enterijer i eksterijer očuvani. Osim toga, tu je i kompletna servisna istorija. 
 
Automobil se prodaje po ceni od 9.200 evra. Više o ovom automobilu pogledajte na OVOM LINKU
 
 
  
 
Još jedan hečbek u ponudi Auto centra Caruso proizveden je 2019. godine i prešao je 178.000 kilometara. Dizelaš sa snagom motora od 130 konjskih snaga ima automatski menjač.
 
Automobil plave metalik boje uvezen je iz Francuske i ima bogatu opremu, od hands free sistema, preko otvora za skije, elektronske ručne kočnice, do asistencije za kretanje na uzbrdici. U auto centru ističu i da su sve četiri gume u odličnom stanju. Moguć je detaljni pregled vozila pre kupovine u servisu Auto centra Caruso ili po izboru zainteresovanog kupca. 
 
Ovaj "peugeot" prodaje se po ceni od 13.000 evra, a više o njemu pogledajte OVDE.
 
 
  
 
Neki automobili izgledaju snažno i jesu snažni. Takav je "seat arona" proizveden 2019. godine. Ovaj automobil snage motora od 116 konjskih snaga prešao je 166.000 kilometara.
 
Crni SUV ima manuelni menjač sa šest brzina, a uvezen je iz Holandije. U Auto centru "Caruso" navode da se radi o jedinstvenom primerku u besprekornom stanju sa najjačim paketom opreme. I zaista, ima sve, od aluminijskih felni, sezona za kišu, xenon svetla, grejanje sedišta, grejača retrovizara, hands free sistem, glasovne komande, ostavu sa hlađenjem, modove vožnje, rezervni točak, indikator niskog pritiska gumama, Apple CarPlay, Android Auto, virtuelnu tablu i, ako baš zatreba, držače za čaše. 
 
Ovaj automobil možete da kupite za 17.000 evra, a više o njemu saznajte OVDE.
 
 
 
 
Ukoliko vam se dopada "škoda superb" u Auto centru Caruso opremili su se ovim automobila. Imaju više primeraka u ponudi koji su proizvedeni 2017, a prešli su između 140.000 i 180.000 kilometara. Svi su iste boje - crne limuzine, a imaju i iste karakteristike - manuelni menjač sa šest brzina, uvezeni su iz Španije.
 
Imaju i istu opremu, od ISOFIX sistema, start stop sistema, do ekrana na dodir. 
 
Prodaje se po ceni od 15.800 evra, a više detalja saznajte na OVOM LINKU.
 
 
 
Najvredniji u ovoj ponudi polovnih automobila je "volksvagen tiguan 2.0" proizveden je 2019. godine. "Pregazio" je 164.000 kilometara uz motor od 150 konjskih snaga.
 
Sivi metalik SUV ima automatski menjač i uvezen je iz Francuske. U opremi ima kameru, asistenciju za praćenje trake, senzor mrtvog ugla, glasovne komande, automatsko parkiranje, panorama krov, ručice za menjanje brzina na volanu, navigaciju i još mnogo toga. 
 
Naravno, odlična oprema, odlične gume i stanje vozila ide i uz cenu - 24.500 evra. Više o automobilu pogledajte na OVOM LINKU.
Šta još nudi Caruso?
 
U Auto-centru Caruso imate mogućnost da proverite ispravnost vozila za koje ste zainteresovani. Osim toga, nude i trajnu garanciju na legalnost i kilometražu, godinu dana ili 10.000 kilometara na motor i menjač, bez obaveze servisiranja u ovlašćenim servisima.
 
Imaju više opcija plaćanja, pa u saradnji sa UniCredit Bank Leasing-om, za fizička, pravna lica i poljoprivrednike omogućena je kupovina na lizing. Posebne pogodnosti spremljene su u saradnji sa Crédit Agricole, OTP i Eurobankom, pa je tu brza obrada kredita po najpovoljnijim uslovima. Zahtev se podnosi na licu mesta, nema troškova obrade kredita, nema obaveze otvaranja ili prebacivanja računa i nema nikakvih troškova održavanja. Za kredit do 3.000 evra na 24 meseca kamata je nula odsto. 
 
Više o mogućnostima koje nudi Auto-centar Caruso, kao i o automobilima koji se prodaju, pogledajte na njihovom sajtu caruso.rs ili ih posetite na auto-placu na Novosadskom putu 127, u Veterniku. Možete ih i kontaktirati na brojeve telefona: 021 890 222 ili 062 577 450.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti