Radovi na Adicama: Zabranjen saobraćaj u Slavujevoj i Vaska Pope

Saobraćaj je od danas, 23. marta zabranjen u ulicama Slavujeva i Vaska Pope na Adicama zbog obnove kolovoza i ova izmena će važiti do 28. marta.
Radovi na Adicama: Zabranjen saobraćaj u Slavujevoj i Vaska Pope
Foto: 021.rs
Iz Gradske kuće apeluju na sve učesnike u saobraćaju da imaju strpljenja i razumevanja, te da posebnu pažnju obrate na saobraćajnu signalizaciju.
"U okviru Programa održavanja objekata putne privrede, realizuju se radovi na redovnom održavanju saobraćajnica na teritoriji Grada Novog Sada, što prouzrokuje i privremene izmene režima saobraćaja", kažu u Gradu.
U narednim danima putarska mehanizacija biće aktivno angažovana u naselju Adice, gde je planirana popravka kolovoza u nekoliko ulica, koje su, u saradnji sa nadležnom Mesnom zajednicom i na osnovu stanja u kojem se nalaze, određene kao prioritetne.
  • Hm

    22.03.2023 22:40
    Hm
    Ljudi žive i u ulici Olivere Markovic, može li se taj deo asfaltirati?
  • Rile

    22.03.2023 20:20
    Popravka ulice
    Dali je planiran remont Slavka Rodica ulice na Adicama?
  • Александар

    22.03.2023 17:16
    Параговски видиковац
    А када ће Славујева и околне улице на Парагову?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti