U Novom Sadu za jedan dan rođeno 18 beba

U Novom Sadu je u protekla 24 časa rođeno 18 beba.
U Novom Sadu za jedan dan rođeno 18 beba
Foto: Pixabay
U periodu od srede, 22. marta u 7h do četvrtka, 23. marta u 7h u novosadskoj Betaniji bilo je 18 porođaja.
Rođeno je osam dečaka i 10 devojčica.
Čestitamo svim mamama i tatama!

Teme

bebe
  • Samo Ljubav

    23.03.2023 11:12
    Divno!
    Roditelji, najviše ćete učiniti za to maleno tek pristiglo biće, da ga što smirenije dočekate, i da ga pustite da vam se predstavi u svom sjaju, da ga upijate jer čete tako prepoznati sve poruke koje vam donosi, osetićete dah svežine te novopridošle energije koja će vas obnoviti i podmladiti.
    Ne namećite mu od prvog dana sebe, ne činite ga svojom kopijom, deca ne treba da budu kopije; radujte se njihovoj autentičnosti. Svako dete se rađa da bi donelo nešto novo u učmale živote odraslih.
    Najbolji recept za vaspitanje; Ljubav, voljenje, prihvatanje i negovanje dečije individualnosti. Niko nije imun na ljubav, ona iz svakog živog bića izvlači ono najbolje u njemu.
    Svim bebama želim svu sreću ovog sveta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti