Novosadska premijera nastavka "Munja!" 30. marta u Areni Cineplex - dolaze i glumci

Svečana premijera filma "Munje! Opet" u Novom Sadu biće organizovana 30. marta, u bioskopu Arena Cineplex.

Kultno ostvarenje dobilo je svoj nastavak dve decenije od kada smo po prvi put na platnu videli (ne)zgode Mareta i Popa, te njihovih saputnika. 

Kao i u "Munjama", za režiju je zadužen Radivoje Raša Andrić, dok scenario potpisuje Boris Milivojević. 

U glavnim ulogama ponovo su Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Maja Mandžuka, Nikola Đuričko, a tu je i Jelisaveta Seka Sablić u ulozi razredne. 
 
U opisu filma stoji i sledeće:
 
Prošle su godine, a kod Popa i Mareta sve je isto: nema devojaka, nema keša, nema ni doživljaja. Kao i uvek, ne razumeju se sa svetom i novom muzikom koja vlada. Gojko cveta, kralj je Beča i uspešni muzički producent. Upravo je izbacio novi hit pevačice Mile Sile. 
 
Međutim, deo pesme je "pozajmljen" od školskih drugara. Istovremeno velikodušni Gojko organizuje proslavu godišnjice mature u Beču jer velika većina odeljenja živi po svetu. Zna se ko jedini nije pozvan! Stare rane se ne zaboravljaju. Pop i Mare, bledi kao kreč, moraju u Beč. Na putu će sresti mlade šampione hemije i razne koloritne osobe/spodobe, među kojima i bivšu razrednu Smilju Torturu.
Novosadska premijera, na kojoj se očekuje i prisustvo glumaca, održaće se u četvrtak, 30. marta, u 20 časova, u Areni Cineplex.
 

Teme

munje

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti