Obuka policajaca na Fruškoj gori: Gađanje iz vatrenog oružja tokom ove nedelje

Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici od danas, 27. do petka, 31. marta organizuje terensku obuku radi osposobljavanja polaznika 35. klase.
Obuka policajaca na Fruškoj gori: Gađanje iz vatrenog oružja tokom ove nedelje
Foto: 021.rs

Polaznici će u rejonu Nacionalnog parka Fruška gora - Brankovac i Crveni Čot, gađati iz vatrenog oružja prilikom kojeg će upotrebljavati manevarsku municiju, saopštavaju iz MUP-a.

Gađanje se izvodi u okviru terenske obuke i u skladu sa Programom stručnog osposobljavanja polaznika Centra za radno mesto granični policajac, radi njihovog osposobljavanja za obavljanje policijskih poslova i zadataka u ruralnom geoprostoru.

O narednim terminima ovog vida terenske obuke polaznika Centra, javnost će biti blagovremeno obaveštena, navodi MUP.
  • Raša

    27.03.2023 12:46
    Gadjanje
    Kakvo je to gađanje manevarskom municijom. Ko je bio u vojsci zna da je manevarska municija - ćorci i da se njima ne može ništa pogoditi jer nemaju kuršume. Imaju samo barutno punjenje i "pucač" ima utisak kao da zapravo puca, a u stvari samo zagari cev puške koju posle mora dobro da očisti.
  • Rasa sa salasa

    27.03.2023 11:42
    Ovakva nebuloza može da postoji samo u govnjivoj Srbiji. Da u sred Nacionalnog parka panduri vežbaju gađanje. Vrhuški MUPa, a i cele zemlje, želim sve najgore.
  • Pera

    27.03.2023 10:37
    Pogodite cemu vezbe, i u koga ce na kraju pucati?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti