VIDEO: Jutjuber iz Novog Sada snimio "The Last of Us", ali kao domaću seriju

Jutjuber iz Novog Sada Miloš Milaković snimio je parodiju na popularnu seriju "The Last of Us". Kako kaže naslov, u pitanju je "The Last of Us", ali kao domaća serija.

"The Last of Us" je trenutno jedna od najgledanijih serija koja je adaptirana na osnovu istoimene video igre, a glavne uloge tumače Pedro Paskal i Bela Remzi.

Priča prati Džoela koji obezbeđuje tinejdžerku Eli na putu preko postapokaliptičnih Sjedinjenih Američkih Država, koje je prethodno opustošila velika gljivična infekcija. 

U "domaćoj" verziji glavnu ulogu tumači sam Miloš Milaković, a pojavljuje se i Nikola Škorić, poznat po ulozi Dragana Torbice iz "Državnog posla". 
 
  • /

    30.03.2023 20:09
    /
    prvi servis je zakon
  • komentatori

    28.03.2023 21:02
    gledaj nesto drugo
    stvar je u tome da je vecina snimaka i skeceva ironicna kod njega. U sustini ismeva vecinu stvari bas na taj usiljen nacin... Uostalom kome se ne svidja, ne mora da gleda. Jednostavno...
  • Vlada

    28.03.2023 12:32
    @Mrcke

    Realno ovaj dečko nikada nije bio baš nešto smešan, Baka Prase nema veze s time. Ovaj video ima 2-3 dobre fore od kojih su većina Škorićeve i to je to.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti