Dveri Novi Sad: "Kost u grlu" Bulevara patrijarha Pavla

Gradski odbor Dveri saopštio je da da suženje Bulevara patrijarha Pavla, kod spajanja sa Bulevarom Evrope, predstavlja opasnost po građane.

Razlog tome je to što Novi Sad ne uspeva da se dogovori oko eksproprijacije sa vlasnikom parcele, čiji se jedan deo našao na trasi saobraćajnice. Iz tog razloga, ovaj problem je ostao kao "kost u grlu" Bulevara patrijarha Pavla.

"Krivina na početku bulevara i veoma uski prolaz predstavljaju veliku opasnost za pešake i bicikliste, koji nemaju nikakvu zaštitu kada prolaze ovim suženjem. Ne daj Bože da neko padne sa bicikla, da neko siđe na kolovoz prilikom mimoilaženja zato što nema dovoljno prostora za prolazak, očas posla može da padne pod točkove automobila i eto tragedije", poručuju u novosadskom odboru Dveri.

Kako kažu, ako i može da se razume da Novi Sad nije uspeo da se dogovori sa vlasnikom placa oko eksproprijacije parcele, zbog čega Bulevar patrijarha Pavla, od svoje izgradnje, nije saobraćajnica bulevarskog tipa u punom profilu, Novosađani ne mogu da razumeju da nikome nije palo na pamet da postavi zaštitnu ogradu na pešačkoj stazi.
 
"Molimo Grad da hitno postavi zaštitnu ogradu", zaključuju.
  • Lala

    28.03.2023 10:22
    Manual
    trazi nenormalnu cifru,a da je normalne drzave ,bager i udri!!!!!!!
  • T

    28.03.2023 10:18
    T
    Ako nedaju pare vlasniku beka daju procenat od puta! Tako se radi u civilizirano pravnim državama koje su u liberalnom kapitalizmu kao Srbija! Ja ovde nevidim problem zaista…dati jeftino parcelu u Gradu toga nema vise!!!
  • Dejan sa Popovice

    28.03.2023 07:29
    Plati,pa se širi
    To datira od Rodnija Pavličića,biće kada se vlasnik isplati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti