I sutra u Novom Sadu hladno i vetrovito

Sreda će u Novom Sadu biti minimalno toplija i vedrija, ali i dalje hladna i vetrovita.
I sutra u Novom Sadu hladno i vetrovito
Foto: Pixabay
Duvaće jak severozapadni vetar koji će posle podne biti u skretanju na južni i jugoistočni, a u toku noći na jugozapadni. Najniža temperatura -2, a najviša 12 stepeni.
U četvrtak osetno toplije, ali je moguća i slabija kiša. Temperatura će biti od 4 do 19 stepeni. U petak je takođe moguća slabija kiša, a temperatura će biti od 8 do 20 stepeni. Duvaće umeren do jak zapadni i jugozapadni vetar. 
Subota i nedelja tmurni, hladniji i uz kišu. U subotu se očekuju pljuskovi, uz temperaturu od 8 do 16 stepeni, a u nedelju slabija kiša, uz temperaturu od 6 do 14 stepeni.
 
Biometeorološka prognoza za sredu, 29. mart:
 
Povolјne biometeorološke prilike za većinu hronično obolelih. Oprez se savetuje astmatičarima i srčanim bolesnicima. Neraspoloženje i smanjenje radne sposobnosti su očekivane meteoropatske reakcije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti