FOTO: Jedinstvena prilika za kupovinu odličnog stana u Novom Sadu

Kompanija Emerald Hill, ugledni investitor stambenih objekata u Novom Sadu, organizuje Dane prodaje od 3. do 5. aprila.

Svim zainteresovanim kupcima predstaviće jedan od svojih najnovijih projekata na kome je početa izgradnja  - Marinera Residence u ulici Mornarska 23.

Emerald Hill sad već tradicionalno organizuje događaj na kom zainteresovani kupci imaju ekskluzivnu priliku da obezbede kupovinu odličnog stana po najpovoljnijim uslovima. Specijalni popusti će biti odobreni samo tokom Dana prodaje.

Direktor prodaje u Emerald Hill-u Jovan Nedeljkov opisuje Marinera Residence kao višeporodični stambeni objekat koji se nalazi na dve lamele.
 
"Čine ga suteren, prizemlje i četiri sprata, sa ukupno 77 stambenih jedinica  površine od 27 do 123 kvadratna metra. Obezbeđeno je 60 garažnih i parking mesta, a u prizemlju se nalazi 9 garaža, 5 duplih garaža i lokal. Dva ulaza povezana su suterenskom etažom sa dva lifta", navodi Nedeljkov.
 
 
Objekat se gradi u ulici Mornarska broj 23 u Novom Sadu, lokaciji koja je jedna od najpopularnijih gradskih lokacija sa mnoštvom sadržaja u neposrednoj blizini koji su potrebni za ugodno porodično stanovanje. 
 
"U pitanju je zgrada koja ispunjava sve najsavremenije standarde, a nalaziće se u neposrednoj blizini najveće zelene površine za igru i rekreaciju u tom delu grada. Marinera residence predstavlja celinu namenjenu za ugodan život budućih stanara na jednoj od najperspektivnijih lokacija u Novom Sadu, dovoljno daleko od prometnih ulica, a blizu Dunava i centra grada", dodaje Nedeljkov.
Stanovi su opremljeni višeslojnim parketom, stolarijom visokog kvaliteta, led rasvetom u kupatilu, hodniku i na terasi. Za kupatila i kuhinje birane su pločice italijankog i španskog proizvođača, a ugrađena i je i sva neophodna sanitarna oprema. Isporučilac toplotne energije je "Novi Sad Gas", a grejanje je radijatorsko. 
 
 
"Svaki stan ima sigurnosna ulazna vrata sa specijalnom bravom i sef ključem. Ugrađeni su i optički kablovi koji će obezbediti najbrži protok interneta. Izuzetna konstruktivna vrednost objekta, nadograđena je sa kvalitetnom opremom A klase i kao celina predstavlja idealno rešenje za porodični dom", zaključuje Nedeljkov.
 
Svoj termin za Dane prodaje možete zakazati pozivom na broj 069 82 00 139, a detaljnije informacije se nalaze na sajtu emeraldhill.rs.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti