FOTO: Radovi na "turbo" kružnoj raskrsnici u toku, od kraja sledeće nedelje nove izmene saobraćaja

U toku je izrada kolovozne konstrukcije u zoni kružnog toka i delu Fruškogorske ulice, a krajem sledeće nedelje se očekuje otvaranje deonice od Promenade prema kružnom toku.
FOTO: Radovi na "turbo" kružnoj raskrsnici u toku, od kraja sledeće nedelje nove izmene saobraćaja
Foto: Grad Novi Sad
Istovremeno se na izgradnji "turbo" kružne raskrsnice Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice izvode radovi na pešačkim i biciklističkim staza, kao i radovi na budućim zelenim površinama.
Kako navode iz gradske uprave, EPS je završio radove na izmeštanju podzemnog napojnog kabela za fabriku vode.
Dodaju i da izvođači radova projekta "Čista Srbija" rade na rekonstrukciji kanalizacione mreže.
 
 
U daljoj fazi radova biće zatvorena Fruškogorska ulica prema fakultetima, dok će pristup ovoj ulici biti omogućen sa Bulevara cara Lazara.
 
  
 
Iz Grada apeluju na građane da imaju strpljenja i poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova i da, ukoliko je moguće, izbegavaju ovaj putni pravac.
  • Rile

    02.04.2023 11:16
    Kako sam ja shvatio ovaj kružni tok će biti najbezbednija raskrsnica jer neće biti presecanja puta onaj koji ne ulje dobro u kružni tok moraće da napravi još jedan krug da bi se pretvorio da izađe iz kružnog toka tamo gde je hteo
  • boger

    01.04.2023 16:01
    Turbo
    Meni deluje da se tu "na mala vrata" sređuje kanalizacija oko Promenade. Pored toga, koliko vidim, pravi se i raskrsnica kod Modene i ako sam u pravu to će da obesmisli kružni tok.
  • Map

    31.03.2023 14:13
    Sve je to super, jedino jos kad bi se vozaci naucili i pridrzavali propisa voznje u kruznom toku i kad bi oni bili malo veceg precnika

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti