Hipernet – atraktivna ponuda za najbolje korisničko iskustvo

Hipernet, Yettel ponuda digitalne televizije, interneta i fiksne telefonije, pruža vrhunsko uživanje u TV programu uz veliki broj sadržaja, najbolji optički internet i efikasan proces instalacije.

Uz sve dosadašnje pogodnosti, odnedavno ima i novu funkcionalnost - početkom godine lansirana je Hipernet TV aplikacija za mobilne uređaje koja omogućava korisnicima da gledaju TV gde god se nalaze. 

Sav sadržaj podeljen je u kategorije po tipu (filmski, sportski, serijski, itd.) i može se vratiti do sedam dana unazad, dok
je najbolji TV sadržaj po izboru Hipernet TV dostupan do petnaest dana unazad.
Omiljene serije i filmovi, najbolji sportski sadržaj i mnogi drugi interesantni programi dostupni su na Hipernet TV-u. U narednom periodu, Hipernet Duo i Trio paketi dostupni su novim korisnicima po ceni od 1 RSD mesečno prvih 12 meseci, a zatim po sjajnoj ceni narednih 12 meseci, uz dodatne povoljnosti za Yettel mobilne korisnike.
 
"Instalacija Hipernet optičkog interneta i digitalne televizije je izuzetno jednostavna, a uz pomoć naših stručnih tehničara, proces od aktivacije usluge do instalacije se realizuje u najkraćem roku. Kada korisnik odluči da uvede Hipernet u svoj dom ili kancelariju, može biti siguran da će naša podrška stići u dogovoreno vreme, doneti svu neophodnu dokumentaciju i instalirati optičku mrežu na najefikasniji način kako bi korisnik mogao u potpunosti da uživa u brzom internetu i bogatom sadržaju", izjavio je Slobodan Papak, menadžer segmenta za fiksne usluge Yettela.
 
 
Platforma je kreirana tako da korisnik u svakom trenutku može da pronađe sadržaj koji je za njega relevantan i zanimljiv, a upotreba je jednostavna i intuitivna. Hipernet TV box dolazi sa preinstaliranim aplikacijama poput YouTube, Deezera i HBO Max, pa korisnici Yettel mobilnog paketa koji imaju ovu uslugu mogu bez dodatnih troškova da uživaju i u ovim aplikacijama.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti