Novosadska nedelja ponosa od 15. do 21. maja, predložite aktivnosti

Novosadska nedelja ponosa održaće se od 15. do 21. maja.
Novosadska nedelja ponosa od 15. do 21. maja, predložite aktivnosti
Foto: Pixabay
U tom periodu Grupa "Izađi" će sa partnerima organizovati niz događaja, uključujući konferencije, panel diskusije, dreg žurke i druge aktivnosti. 
Na Međunarodni dan protiv homofobije, transfobije i bifobije 17. maja Grupa "Izađi" će održati konferenciju na kojoj će predočiti kako ćemo u naredne dve godine doprineti kreiranju tolerantne i bezbedne okoline za LGBT+ mlade.
Kako kažu, aktivnosti su otvorene za sve, bez obzira na seksualnu orijentaciju ili rodni identitet. 
 
"Kao i prethodnih godina, nastojimo da uključimo širu zajednicu u predlaganje i organizaciju aktivnosti, što smo omogućili kroz upitnik, koji je dostupan OVDE", kažu u Grupi "Izađi".
 
Prva Novosadska nedelja ponosa održana je 2019. godine.
  • Trt

    23.04.2023 09:52
    @NV

    Sreća pa ovo nije Srbija pa ne moramo da se vodimo vašim litijaškim vrednostima.
  • NV

    04.04.2023 08:04
    Nemogu da verujem,sta je sve u Stbiji ” PONOS”
  • Tugomir

    03.04.2023 19:33
    Ceo zivot me vecina gleda
    Popreko, sa podsmehom ili podozrenjem, ljutnjom. Kako moze musko dugu kosu, sto pocepane farmerke, sto farbas kosu.. aj ja sto sam stariji to sam cudniji ovim "normalcima" najcesca predrasuda da sam narkoman.. no.. plase se sto postoji bilo ko drugaciji od njih, svako ko malo izlazi iz kalupa je cudan. Nije to samo lgbtq populacija.. ovo drustvo jednostavno zatucajlo, radje ce glavom o zid nego da pokusa drugog da razume. Pozdrav za sve dobre LJUDE, predlog je da se vecina posalje negde preko npr Berlin, Bali da vide kako zive slobodno i u harmoniji svi ljudi..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti