Maturski panoi i ove godine u centru, molbe se mogu slati od danas

Grad Novi Sad će maturantima srednjih škola i ove godine obezbediti prostor u centru grada za izlaganje panoa.
Maturski panoi i ove godine u centru, molbe se mogu slati od danas
Foto: 021.rs

Panoi će biti izloženi od 10. maja u Ulici kralja Aleksandra.

Grad raspolaže sa 60 mesta za izlaganje panoa. 

Molbe se mogu slati do popune slobodnih mesta, a najkasnije do 5. maja, na mejl adresu protokol@novisad.rs.
 
Obavezno je navesti naziv škole, odeljenje i kontakt-telefon. Molbu za isticanje panoa podnosi učenik predstavnik odeljenja.
 
Kako bi se na postojećem prostoru mogao izložiti što veći broj panoa, oni moraju biti maksimalne visine 120 cm i maksimalne širine 75 cm. Takođe, pano mora biti odštampan na foreksu.
 
Kao i prethodnih godina, iz Grada pozivaju sve zakupce lokala u centru da odgovore na inicijativu gradonačelnika i da izađu u susret maturantima time što će im omogućiti postavljanje panoa u izlozima bez nadoknade.
  • jelena

    03.04.2023 19:24
    Digitalni maturski izlog
    Pohvale za održanje ove lepe akcije! Od ove godine, panoi se mogu izlagati i u novom digitalnom maturskom izlogu, na sajtu maturskiizlog.rs

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti