Sporazum o pogodnostima uz penzionerske kartice potpisalo 10 novosadskih preduzeća i ustanova

Sporazum o saradnji Republičkog Fonda PIO i nekoliko novosadskih preduzeća o obezbeđivanju pogodnosti penzionerima putem kartice za popuste zaključen je danas u Gradskoj kući.
Sporazum o pogodnostima uz penzionerske kartice potpisalo 10 novosadskih preduzeća i ustanova
Foto: Grad Novi Sad
"Zajednički cilj nam je da se poboljša standard naših najstarijih sugrađana, koji će zahvaljujući karticama za popuste moći da ostvare popust prilikom kupovine u prodavnicama, zatim, za zdravstvene preglede, odlaske u banje, pozorište. Te pogodnosti moći će da ostvare i korisnici novčane naknade za pomoć i negu drugog lica, novčane naknade za telesno oštećenje i drugi, a plan je da u Novom Sadu bude izdato oko 70.000 kartica", rekao je gradonačelnik Milan Đurić. 
Ovoj akciji su se danas zvanično priključili Gradska biblioteka, Spens, Pozorište mladih, "Gradsko zelenilo" i "Zoohigijena i veterina". 
Pored javnih preduzeća i ustanova, sporazum su sa direktorom novosadske filijale Fonda PIO Borisom Jevtićem potpisali i predstavnici "Univerexporta", firme "Top-stop auto", Industrije mesa "Matijević", Apotekarske ustanove "Irisfarm" i firme "Beoinvex 021". 
 
"Očekujem da se vrlo brzo proširi ovaj spisak, jer upotreba kartica počinje 1. oktobra", naveo je Đurić i pozvao kompanije da se jave u što većem broju.
 
Potpisivanju sporazuma prisustvovali su i ministar za rad i socijalna pitanja Nikola Selaković i direktor Fonda PIO Relja Ognjenović. 
  • Vasa

    04.04.2023 08:44
    Utrkivanje JP
    Lep odziv gradskih JP, samo Lisje čeka.
  • NV

    04.04.2023 07:46
    Bolje da vrate pare koje su oteli penzionerima,nego sto opet trose pare PIO fonda na kartice koje nista nece credential!Opet zamazuju oci penzionerima!!!
  • Ciljna

    04.04.2023 06:04
    grupa?
    "Pozorište Mladih" sa penzionerskim karticama?
    Pozdravlja vas onaj najmlađi Krkobabiić "ne damo Vučica".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.