Promenljiv aprilski četvrtak pred Novosađanima: Noćni bazar, humanitarna svirka i zabrana saobraćaja

Prvi aprilski četvrtak u Novom Sadu, iskreno, ne znamo kakav će biti. Meteorolozi najavljuju promeljivo oblačno i malo toplije, a svi zajedno ćemo se uveriti da li je stvarno tako.
Promenljiv aprilski četvrtak pred Novosađanima: Noćni bazar, humanitarna svirka i zabrana saobraćaja
Foto: 021.rs
Održaće se i prvi ovogodišnji Novosadski noćni bazar, pa eto prilike onima kojima je nedostajao da mu se vrate, a onima koji ga još nisu posetili da odu.
Kao i uvek, mi smo tu da vam donesemo najvažnije informacije za sutra. Da ponovimo, ne možemo da obećamo da je sutrašnja vremenska prognoza tačna, ali možemo prvo sa njom da počemo...
Vreme
 
U Novom Sadu će u četvrtak biti promenljivo oblačno i malo toplije. Duvaće slab i umeren zapadni i severozapadni vetar, posle podne u kratkotrajnom pojačanju. Jutarnja temperatura biće -1, a najviša dnevna 7 stepeni.
 
Na većinu hroničnih bolesnika biometeorološke prilike mogu imati relativno povoljan uticaj. Poseban oprez se preporučuje kardiovaskularnim bolesnicima i astmatičarima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolje i reumatskih bolova.
 
Trebalo bi da znate i...
 
Zbog održavanja manifestacije "Novi Sad Business Run 2023" biće zabranjen saobraćaj od Štranda, kejom i pojedinim ulicama Novog Sada od 17.45 do 18.50 časova.Određena je privremena zabrana odvijanja saobraćaja na delu kolovoza, trotoara i biciklističke staze, a koji tačno deo će biti zatvoren pogledajte OVDE
 
Delovi Petrovaradina i Budisave neće imati struje. U Petrovaradinu će od 8.30 do 13 časova bez struje biti Dinka Šimunovića 33-211, 34-68, Rumski put 80-88A, 4-14, Bukovački put 2, 2C, 1A, Račkog 77-83, 78, Krajiška 17-65, 2c-18, Tome Maretića 33-123, 22-52, crkva i repetitor, Širine 38-78, 41-77, Širine 1, Širine 3, Karlovački drum 42b, 48, 50, objekti oko Fazanerije, Breza, Pavla Ristića, Ružin gaj. Za Budisavu pogledajte OVDE.
 
Gde ići?
 
Novo izdanje Language cluba održaće se u Radio kafeu u Svetozara Miletića 45. Druženje počinje u 20 časova, a ulaz je slobodan.
 
Humanitarna svirka za Veljka benda Hercenšlus održaće se od 21 časova u Gerila Baru, a ulaz je 500 dinara. Neophodno je prikupiti sredstva za dalje lečenje, terapiju, testove, odlazak u inostranstvo i sve ostale troškove koje su zadesili Veljkove roditelje. U međuvremenu, možete novac da uplatite i na dinarski račun 250-2060002411550-80, Dragana Stojković.
Novosadski noćni bazar, 45. po redu, održaće se od 17 časova na Ribljoj pijaci, a manifestacija će trajati do 23 časa.
 
Predstava "Veštice iz Salema" igraće se od 19.30 časova na sceni Pera Dobrinović Srpskog narodnog pozorišta, a od 20.30 časova će se igrati "Osamnaest mačaka i limar Herman Brum" na Kamernoj sceni.
 
Dečija predstava "Veseli muzičari" igraće se od 18 časova na Maloj sceni Pozorišta mladih.
 
Otvaranje izložbe "Ugljevik" Mitra Simikića održaće se od 18 časova u Ogranku SANU u Novom Sadu.
 
Džez veče u Kafe-galeriji Frida počeće u 20 časova, a nastupaće saksofonista Nikola Miloradović.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti