Pijan pucao u vazduh na Novom naselju, jedan hitac završio u zidu sportskog objekta

Policija je identifikovala i privela muškarca za kojeg se sumnja da je u sredu popodne pijan pucao u vazduh na Novom naselju.
Pijan pucao u vazduh na Novom naselju, jedan hitac završio u zidu sportskog objekta
Foto: Pixabay

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od hitaca koje je ispalio je završio u zidu sportskog objekta na Bulevaru Jovana Dučića kod broja 33.

Kako 021.rs saznaje, u ovom incidentu nije niko povređen.
Policija je po dojavi da su se čuli pucnji na Bulevaru Jovana Dučića pretragom okoline pronašla šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca u vidno alkoholisanom stanju koji je imao pištolj kod sebe.
 
Od njega je oduzeto odružje i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.
 
U konsultaciji sa tužilaštvom, protiv njega će biti podneta krivična prijava, verovatno za krivično delo izazivanja opšte opasnosti i nedozvoljeno nošenje oružja. 
  • Krljo

    15.04.2023 08:53
    @samo
    Treba, ali prvo podneseš zahtev, pa se utvrdi koja firma bliska stranci se bavi blindiranjem prozora, pa tek onda radiš. Biće i subvencija nekih za to, ako se ovako nastavi....
  • Jola

    14.04.2023 16:52
    Kako su samo brzo našli tog što je pucao, a pre deceniju ipo nikad nisu našli ko je pucao u staklo jednog stana na Limanu 3.
  • @Divljaka je previše

    14.04.2023 16:30
    Komentar je na mestu. Nekako bi se kao društvo (iz)borili sa ekscesima koje prave mladi kada bi se žene i muškarci u zrelim godinama ponašali iole odgovorno. Znam da mnogi ostaju problematični doveka, da postoje i matore budale, ali bi bilo prirodno da se većina nas postepeno dozove pameti. Ovako, "i staro i mlado u cirkus Kolorado" - ne ide na dobro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti