Istina: Deo Štranda da bude zona za ljubimce

Stranka Istina iz Novog Sada predstavila je inicijativu kojom traži da deo kupališta Štrand bude pet-frendli.
Istina: Deo Štranda da bude zona za ljubimce
Foto: 021.rs

Kako su naveli, inicijativa koju su predstavili građani odnosi se na to da tokom rekonstrukcije i proširenja Štranda deo bude određen kao "pet frendli" zona u kojoj bi Novosađani mogli da dolaze sa svojim ljubimcima.

Građani su bili otvoreni za priču i davali su svoje sugestije vezano za ono što su smatrali da je potrebno promeniti, dodali su u ovoj stranci.

Ipak, kako kažu, primedbe građana su se najviše odnosile na nedostatak dovoljnog broja parking mesta, kao i na komunalne potrebe.
 
"Sa Limana je poslata poruka da samo zajedno možemo da uradimo dosta korisnih stvari za ovaj grad, da rešavamo postojeće probleme i da obezbedimo uslove za dobar i bezbedan život svih nas", dodaju u ovoj stranci.

Komentari 110

  • Jelena

    12.07.2023 09:48
    ... živa bića!!!!
    ...da se deca igraju, provode više vremena sa životinjama umesto na raznim mrežama (moža bi danas medju njima bilo mnogo više ljubavi i empatije ).
    Nisu svi ljudi "životinje" i obrnuto!
    Podržavam sve što je normalno u nenormalnom vremenu!


  • Dakle

    18.04.2023 22:37
    Dobra ideja, samo je pitanje kada će Novi Sad da postane grad u kojem žive građani, a ne dokoni oponentni koji bi verovatno sutra hteli da i struju precvikaju. Šta će nam bilo šta civilizovano, daj i kanale da vratimo, pa da ih preskačemo i gacamo u blatu po šorovima. Ne ide to tako drugari, grad ide napred i mora da se razvija i grad i mi. Grad urbanistički, a mi u glavama.
  • @Vladan

    18.04.2023 18:22
    Gde im stane sva ta vodurina
    Zainteresovao me komentar da 1 ker zapiša 30 objekata, za 1 sat, pa krenuh za komšijom i njegovim psom od Sajma do Železničkog parka Usput uz priču, zajedno smo brojali zapišavanja drveća, bandera, točkova kola...Neverovatno da je mali rasni kerčić za 25 minuta zapišao 12 "objekata". Znači istina je! Ko ne veruje neka broji! Ja bio dokon posle posla pa brojao. A ti Vladane, mislim da ti fali malo osnovne matematike-vežbaj sabiranje i proporcije, kao i kulture i lepog ophođenja! Najvažnije:Protiv kerova sam na štrandu, kao i komšija vlasnik psa! Kaže da su problem loši vlasnici pasa, više nego psi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti