FOTO Cilj opravdava sredstvo: Kako Novosađani fizički sprečavaju druge da parkiraju na javni parking

Parking u Novom Sadu sve je aktuelnija tema usled očiglednog nedostatka istog u gotovo svim delovima grada.
FOTO Cilj opravdava sredstvo: Kako Novosađani fizički sprečavaju druge da parkiraju na javni parking
Foto: 021.rs

I dok jedni imaju sreću da u urbanim delovima pronađu parking, drugi su stava da cilj opravdava sredstvo.

Iako je zabranjeno, pojedinci se odlučuju da fizički onemoguće druge vozače da koriste javna parking mesta.

U tu svrhu postavljaju fizičke prepreke, pa su tako Novosađani juče na Bulevaru cara Lazara imali priliku da vide čak i lance u odbrani parking mesta.
 
 
Malo manje truda pojedinac je uložio kako bi danas, na parkingu iza Matice srpske, zabranio drugima da koriste javno parking mesto. 
 
 
Inače, parking se tokom ovih neradnih, prazničnih dana u Novom Sadu ne naplaćuje. Ovakve situacije možete da prijavite gradskoj inspekciji.
 
Recite nam: na kojim lokacijama ste još videli ovakve primere?
  • Mišola

    21.04.2023 10:44
    bicikl
    Naterajte gradjane da idu na posao javnim prevozom, biciklom, ili ko je vičan i trotinetom,,,
    Napravili ste haos u gradu, gradjani se skoro tuku za parking,,,
    Policija im daje primer time što parkira na trotoar, i pije kaficu po lokalnim kaficima,,,
    Imam godišnju pretplatnu kartu stanarsku i nemam već dve godine mesta da parkiram u okolini svoje zgrade, jer na parkingu dolaze sugradjani koji parkiraju kola i idu na posao,,, ne krivim njih, ali ovo je zaista neodrživo stanje,,,
  • Miki

    20.04.2023 23:08
    Sve bi se ovo lako i brzo resilo kada bi grad izgradio javne garaze umutar stambenih blokova koje su sa čuvarom uz skromnu mesecnu naknadu za stanare. Problem je sto NS nema dovoljno parking mesta, a vecina zgrada u starim delovima grada nema garazu -Limani, centar, n.naselje, detelinara....
  • Parking Branka Bajic

    20.04.2023 15:42
    Odgovorbza @BB
    Parcele oko st.zgrada koje cine zajednicku blokovsku povrsinu jesu ukradene. Kako objasnjavate da stanari moraju preko tudje parcele do javne povrsine?
    To zasto su ih izdvojili kao zasebne parcele treba pitati katastar, nadlezne gradske uprave, tuzilastvo, policiju i na kraju sud.
    A zasto kada je sve tako legalno sadasnji vlasnik ili vlasnici tih parcela ne mogu da ishoduju gradj.dozvolu...jer je sav taj parking, saobracajnice i trotoar izgradjen bez dozvola? Prilicno cudno, zar ne?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti